Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Zaman Kötü.. http://www32.brinkster.com/darkpassage80/zamankotu.jpg Ve artist Türk erkekleri.. http://www32.brinkster.com/darkpassage80/burasiturkiye.jpg O bir Erdal.. http://www32.brinkster.com/darkpassage80/obirerdal.jpg bilmiorum gülermisiniz yada biliomusunuz ben çok beyendim koydum[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay [Bu mesaj Obscura tarafından 14 September 2003 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 linkler çalışmıo galba ondan copy paste le açabiliosunuz galba sadece[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 *!kusar*[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 gotu kola ne ya ahahaha ps:img tagini bitirirken "" degil "/" kullanman gerekli :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 14 September 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bilmiyorum farkindamisin ama resimleri komikaze den alip direk kendi seyine koymussun, bu hos bir sey degil. Etik diye bir sey var insanlar arasinda, biraz sor etrafina.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 biliorum komikazenın linkleri çalışmıyo çünkü[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 paticik comicz bölümündede benzerleri var çoğu sinek com dan alınmış altta yazıo gnelde bazılarının üstü çizilmiş sadece size göstermek için aldım kendı web space ime upload edip bi site yapma amacım fln yok..[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ya komikaze de sağdan soldan alıyo ama altına kaynak yazmıyo. kendi logosunu yerleştirip kendi üretmiş gibi yayımlıyo. Hak sahibi komikaze olsa tmm derim ama şu durumda etik önemli değil bence.[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 2. linkteki adamın düştükten sonraki görüntüsü yoq mu ya veya hastahanedeki :)[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 2. linkin montaj olduğuna bahse girerim, ve bahsi kazanırım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar