LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Malum öss hazırlığı sardı sağı solu bıraksaklar çalışamam ama neyse bilgisayarı yolluyolar.. nete arada bir girebilcem.. ayda 1 kez falan.. işte özleyen olurmu bilemem ama 1 sene sonra görüşürüz.. içimde kalmasınlar.. ...keşke dravenın bi şarkısına daha vokal yapabilseydim. türkçe olsaydı hemde .. :D ... Keşke ben öss ye çalışırken wow fln gelip herkes oynamaya başlamıycak olsaydı.. ... Keşke paticiğe hiç girmeseydim. ayılmak zor oluyor.. bu arada admininden yörünge dışına kadar çok saolun.. siz olmasaydınız kaç yıldır napardım nası adam olurdum.. saoluns. sizi özleyecem...[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bye bye.. :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ahanda bi wasteland silah arkadasim daha gidiyor. Gerci benimde oss derdim var yakinda bende gidicem ama neyse, artik seneye gorusuruz. Belkide izmirde, kimbilir? :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Gerçekten çok kıyak olurdu.. 1. yıllık Wasteland toplantısı.. :D[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hehe evet, buraya bu projeyi yazmak lzm, izmirli wasteland cocuklarinin tanismasi lazim. vs... Seneye organize ederiz insallah...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yeni vokallerini bekliyo olacağız. Görüşmek üzere.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar