Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hafataya pazar yada cuma yapalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Quaniel Dufranse Nos Gilean Finrod Rimuraj Uthmatar Mumu Darkrider Shapshal 10 kişi olduk ama önemli değil tek pota turnuva yaparız isterseniz? Yaw çift pota demeyin valla yığılır kalırız oraya yarım saat sonra koşmaktan basket oynayamayız :) Bi de tarihi kesinleştirelim artık.Pazar günü millete daha çok uyuyor gibi duruyor.9 Nisan pazar gününe ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 abi ben gelemeyeceğim :D Beylikdüzü'nden uçak kaldırırsanız belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Quaniel Dufranse Nos Gilean Finrod Rimuraj Uthmatar Mumu Shapshal 9 a dustuk 3 er lıkten turnuva falan yaparız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kasdav var ama saaate bağlı(aslında kasdav yok stars of tomorrow var ama)bide orada pota bulabilir miyiz bilenler bilir potlar orada smaç basan arkadaşlar sayesinde yamuk ve pazar günü piknikti fln bi sürü insan toplanıyor.(çoğu o alanda futbol oynuyor oda ayrı sinir edici bi konu:@) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yer bulma konusunda sıkıntı cekmeyız ben daha bu cumartesı gıttım sahıle toplam 4 saha var kı bu da 8 pota eder bunlardan 2 hadı bılemedınız 3 tanesı yamuk.Cumartesı gunu ogleden sonra bıle bazı potalar boştu o yuzden meraklanmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 heh bizim burada smaç basan 3-4 kişi var onlarda asılamıyor :D Gelin beylikdüzü'ne oynayalım içecekleri ben ısmarlarım :) Hatta kendimizi aşıp Tunçeri Spor Külübünün sahasını kapattırırız Kerem Tunçeri'yi hakem yaparız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 muhtemelen ben de gelemicem.. dershaneyi kırıyorum kaç haftadır bu hafta da kırarsam bizimkiler de kafamı kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 9 nisan da uyar.. ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 beylikldüzünde olursa bende gelirim..ama izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 9 banada uyar 9u uyanlar yazsın liste cıkartalım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 9 banada uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Quaniel Dufranse Nos Gilean Finrod Rimuraj Uthmatar Mumu 8 e düştük daha satış yapan çıkmassa 4 vs 4 oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 tamam 8 kişi süper=) ekmesin ama kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 içimde bir his var o listedekilerden 3'u satacak grubu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ağızına biber sürerim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Quaniel Dufranse Nos Gilean Finrod Rimuraj Uthmatar Mumu Arkadaşlar sımdı lıstedekı herkes gelıyormu bı ses edın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 yer caddebostanmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evet caddebostan,eklıyımmı lısteye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 pota altındaki adamı süper sakatlarım , :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 geliyorsun şeklinde yorumlayabilirmiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 saat kacta olucak ben oyuncu deilde izleyici olarak gelirim simdi madara olmiyalim sizin aranizda bu yashtan sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 tamamdır ben pazar günü saat 2 3 gibi burgerın önünde olucam yanlız bri mutlaka top getirsın bende yok cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 gelicek olanlar mutlaka yazsın hatta biri ozel msg atabılıyosa atsın lıstedeki kişilere satış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Saat belirleyelim cunku az zaman kaldı.2 diyelim isterseniz gunun ortası ne cok erken ne de gec.Gelebilecek olanlar lıstede olsalar dahı gelebıleceklerını belırtsınler ona gore kac kısı olacagımızı kesınlestırmıs olalım.Sımdı cıkmam gerekıyor gece gırecem yenıden bakarım durumlara hadı ıyı aksamlar.Top konusuna gelınce bende var bır tane guzel top ama ne olur ne olmaz top getırebılenler getırsın en azından 1 yada 2 kısı getırsın ben harıc de sıkıntı yasamayalım iyi aksamalr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar