Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ya şimdi benim evde admin olarak evi kuran + alt karakterim vardı.Ama evi kuran karakteri sildim -class değişikliği- ve yeni bir yere kurmuştum silmeden önce ondan WP sini de yollamayı unuttum alta ama bildiğim şey Mos Espa ya 1700 uzaklık :) gittim aradım komşu evleri buldum ama benimki yok.Şimdi bildiğim kadarıyla o karakteri silince evi gitmiyordu ama şimdi benim ev yok ortada. İçindede İmperial Royal Guard hologramı ve Rebel Rug var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 karakteri silince yanılmıyosam ev de gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ev de gider.. sonucta alt charinin admin olmasi deistirmez o evin asil sahibi chari silersen ev de ortada kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Royal Guardian mi hmm. Othmo arkadaşa benimkilerden biri verin :) Hani ben oyunu bırakınca haciladığınız itemlerimden maeuhae :D Imp Rug vardı birde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 artistlik yapma bnde de var ondan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 maeuhae :D maksat o günleri hatırlamak :D Veteran Reward almak için kando ile neler yapmadık ya :D Heleki Leia Hologrami için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya of şimdi ticket falna atsam silindi ev diye o 2 itemımı verirlermi gerçi salaklıkla rebel rug almıştım da işte napim satarım onuda ama mis gibi royal guard vardıya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 o hologram 500k ya gidio su anda =)) htta sanirm ben satilmaz ve ztn 2 tane var (!) die bnimkini destroy ettm =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yok hologramı satmıcam rugı satardım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 biz 9 ay önce onu 450k ya almıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 of ya gitti hayallerim gitti gençliğim :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 destroy etmediysem guard i veriim sana uzulme bu kdr ya kalbim parcalandi walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 abi allah razı olsun allah tuttuğunu altın etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ay yok dayanamicam bi de 20m tip ediim bari cok uzulmus ya :( /geyik mode off cdden duruosa vercem oyunda /t othmobast yap aksam 9 gbi oyunda oluorm genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ok harbi çok saol ya çok seviyordum onu..geceleri yanlızken..evimde...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Hologramla mi sevişiyorsun bu ne bağlılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 oy rewardlar okadar para ediyomu yaw bende 2 tane hologram x-wing ve tie fighter minyatür rebel rug r2d2 minyatürü bide lüx yat war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hehe yat var bendede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bende 5 tane vardı şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar