tasci Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Abimde öylesine başlamıştı bu oyuna bulduğum + sız chitinleri vermiştim 4 - 5 ay önce :) , ne yazıkki HP basmayı unutmuşum , roll back in olduğu gece abimin charla girdim stat sıfırladım ve kullanmadığım MS +7 yi vermiştim charda takılıyordum ve roll backten sonra :)) Bundan sonra kim durduracak beni cz de :P ? Şaka maka kim bilir bunun gibi oılan kaç kişi war !!!! +8 shell ve +8 HB ile gezen tey tey tey [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Hey ma$allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 statları acap neye wersem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 K2 nin bize kıyağımı kazığımı belli deil. Umarım hemen düzeltirler. Yoksa chitnli bi priestın bana 400 500 diye girmesini hayal edemiyorum. Yada daha kötüsü dexi 255 olan ve hpsi 94 olmamasına rağmen shell giyen assasinleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 offical forumda report ettim bugu umarım düzeltirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 valla chitin giyiyom ama fp li rogue gördümmü 1vs1 den asla kaçmam smite hammerımı çok sefiom ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bende shell ve hell breaker kullanan birini gormustum ve maradondan hayretle bakıp kendi kafamda fanteziler yazyodum halbuki bu bir bug mıs yine. İyi oyunlar BugOnLine oyuncuları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ServerWarda BEnde SHell Set ve Full Dexle Savasmıstım Gercı Savasamamıstım Desem Daha Iyı Olur Okadar MEteor Yedıkten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bugunde gordum ole birisini xD sabah dts de lvl i almaya calısırken bi priest geldi elinde hell breaker ustuchitin dedim nooluyoruz adam ks yapt 2 kere gitti xD Bug Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya aklıma birşey takıldı Full Shell +7 Smite +7 DOTL +7 si olan birine olsaydı bu ap si kaç olurdu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar