paspatur Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Merhabalar, Bana FM Transmitter lazım ancak hiçbiryerde bulamıyorum.Nerede satılır bilen var mı.Yada elinde olup satmak isteyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 istanbuldaysan bosuna alma arkadasim ben hepsiburadada gormustum ama tekrarliyorum istanbuldaysan bosuna alma hic bir isine yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 karaköyde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 alma diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 soyle anlatayim eger istanbuldaysan kesinlikle kullanamiyacaksin. Hatta eger herhangi bir buyuk sehirdeysen kullanamiyacaksin. Turkiye frekans ihalesi olmadigindan, frekans tahsis edilenlerinden duzgun kontrol edilmediginden yayinlar cok guclu(topolojik durumlada alakasi olabilir). Hic bir sekilde fm transmitterda bos bir frekans yakalayip dinleme sansina sahip olmayacaksin. Biz tek tek butun frekanslari denedik frekans bos olsa bile ona yakin frekanstaki bir radyonun yayini karisiyor. Bosa 3 tane alindi nerede simdi yerini bile bilmiyoruz. En iyi cozum arabadan kaset calar varsa bunlarin kaset versiyonlari. Birde yabanci bir forumda okumustum ne kadar dogru bilmiyorum ama bu fm transmitter larin kendinden gucluleri varmis yani pillileri. Bunlarin fiyati daha yuksekmis ama kendi gucunden yararlandigi icin yani senin walkman inden degil daha guclu yayin yapiyorlarmis ve bunlarla dinlenebiliniyormus. Ama tamamen mus lu nerden bulunur iyimidir bir fikrim yok. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 03:53 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 kasetli olanlarda sesde bir problem yok demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 fm transmitter nedir yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1663030 şöle bişey miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hosmus valla mp3 calar olmasa arabamda kesin alirdim fiyatida uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya embesillikmi dersiniz ne dersiniz bilmem ama tam olarak neye yarıyor anlatabilirseniz çok hoş olur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 aleti radyo vericisi olarak dusun , usb cikisi var. mp3 playerini bagliyorsun alete, ondan sonra bi frekans ayarliyorsun , arabanın radyosundan o frekansa gelınce kablosuz olarak mp3 lerin caliyor. 30 metre capinda radyo vericisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yani 2 araba yanyana gitsek arayı açmasak çok onlarda dinleyebilirmi?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 "yani 2 araba yanyana gitsek arayı açmasak çok onlarda dinleyebilirmi?=)" tam türk ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Mahmut olm hızı sabitle cızırtı yapıyorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Ya bn de aradım işte napsam fln. Eğer kaset çaların varsa onlardan al kat be kat daha ucuz ve sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 kaset çalarla hallettim işi. paşalar gibi atıyorum kaseti içeri, kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ben bu başlıktan bişe anlamadım ama atlamış bulundum mesajım silinsin hehe [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 15:44 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 biz devhochiyle aldık, arabada gayet iyi performans sağlıyor, yakından iyi bayağı tabi pille orantılı frekans kaıyıor sürekli bir güç kaynağı gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bende kendi hafızası olan, arabanın çakmak kısmına takıp kullanılabilen bir mp3 player fm transmitter var. Frekans konusunda da hiçbir problem çekmedim. Direk fabrika ayarıyla gelen frekansta sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 kaset tekniği rulz. creative 128mb mp3 player (2005 model) : 60 ytl minton kaset hedesi: 5 ytl doplam: 65 ytl ucuza çözdüm kanımca (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar