eldiablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ayrılıklar mıdır hep beni karşılayan zafer meydanlarında, mağrurca ölümün kokusu burnumda yar ise çok uzaklarda kavuşamamak da bir ayrılık değil mi özlemlerin yanı sıra beklemek değil mi, sevdayı kayıpsızca ve ölmek değil mi seni unutamadan hala... not1:arkadaşlar önceki şiirime gelen yoruma verdiğim hırçın cevaptan ötürü kusura bakmayın.insanların beni anlamaması beni sinirlendiriyor. not2:şiir konusunda kararsız kaldım iyi midir yoksa kötü mü .....
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kolay gelsin dışında birşey diyemiyorum.. şiir fena değil.
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 eleştri için teşekkürler dahasını bekliyoruz en azından olumluysa +1 atında kamuoyu araştırması olsun...
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 malik buraya senin için şiir yazıyoruz bi yorum atmıyorsun ama... ayıp:D
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 abi kızlar uzerinde etkili. sevdiceğinize yazarsanız aglayarak boynunuza ihtimali yuksek. hele ki daha once ona şiir yazmamışsanız. test edildi onaylandı ondan sora yorumlandı :D
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 aman efendim o sizin şairaneliğiniz...
AthleT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @Eldiablo; Güzel şiir olmuş, yazacak çok şeyin var da 2-3 cümlede anlatmak istemişsin gibi. İçinden ne geliyosa yaz ;) Kolay gelsin. Yüreğine sağlık...
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bi an cemyılmazın göstersindeki bölüm geldi aklıma ayrılık mıydı... :) ama ellerine sağlık
Öne çıkan mesajlar