pckopat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ya adam spike atıor ilk 970 civarı vuruor peşine 800 vuruor 5 sn. 1100 vuruor bunda kaç tane spike var ? [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:21 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Demekki Spikeyi En Son Vurmus :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 vuran adam kim abi? nickine sölersen bide iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 800 iLe 970 ne peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 King_Doom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 jingling dicem ama benlede kağıştı :S bilemiyorum abi spike 1100 vursa dediğin gibi thurst 900 küsür vuramaz %600 nere +400 nere garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 keşke ss aLSam Yani Kapışmamız uzun biLe Sürmedi 5 sn Lik oLay Ama entereSan bişi Spike o kadar erken doLmaz HeraLde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Valla King_Doom iyi oynar ama öyle bişey olması imkansız gibi.İlginç.. deepnot:stuner geçen kesiyodum seni elimden kaçtın :D ama kesicem elbet.Jayarajı kestim sıra sende :D [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:31 tarihinde, KosPer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya ben lap topdan oynuyorum ist deyim şu an bazen inanılmaz takılıyor bırak minor heal comboyu hp pot bile içirtmiyor skiller vurmuyo deliriyorum. aptal makina çıldırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 koxp iLe iyi oynar orası kesin... Adamın Legal işi yok ki önceden de 5 li kuLLanıOrdu cz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 abi spike 5 sn de dolar ilk 970 civarı spike dır sonra thurst sonra bi daha spike nasıl bi skill vurma çözemedim ama böle yapmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Dogging rate bonuslu takı takıosa skill çabuk dolar.Seri bi şekilde spike vurmaşansı var!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 5 sn. de doLcak he iyi de diğer skill leri kuLLanmasın o zmn + bende de var öLe item benimki o kadar seri doLmuor ? [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:40 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dodging rate dedigin takının aktif olmadigini biliosun sanirim zraile.. USko sux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Diğer AsasLarda neden öle değiL ? 5 sn. de mi doLuor ya spike iLginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hadi aktif diyelim dodgingrate ( diil ama olsun ) %30 dodging rate takı taksa yine 5sn de olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Aktif olup olmadığını bilmiorum ama ben oyunu bıraktım sadece yorum yapmak istedim.Tabiki herşeyi göz önünde bulundurmak lazım.İllegal bi programda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 DodgingRate Bircok seyde Oldugu Gibi Aktif Diil USKO da.. Aktif Olsa bile max dodgingrate takı %30 onunla bile 5 saniyede dolduramaz spikeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ok janem kızma bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Kızmak Ne Haddime =) ßir Rogue Ve Az Cok İyi Bir Assasian Olarak Tecrubelerimin Isıgında Bildiklerimi Yaziorum.. ßenden Daha İyi Bilenler Yazdiginda da ßen Dinlerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Artiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ne Artizligimi Gördün ßugüne Kadar =) [ Pelerin Gorevi Haric Orda Harbi Kafam Atmisti =) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Dodging rate Skeleton Belt + Elf Belt de dahil oyundaki bir kaç non-magical itemda olan bir özelliktir. Kendisi skillerin hızlı dolmasını deil sadece skillerinizin daha az fail olmasını sağlar. Yani illusion yedikten sonra bu dodging rate çok işe yarar. Ne kadar yüksekse o kadar az fail olur attacklarınız. Umarım yardımcı olmuştur... [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 01:02 tarihinde, _catastrope_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_ups Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Spike'ımın verdigi rahatsizliktan dolayi ozur dilerim :P (KinG_DooM) [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 13:55 tarihinde, mc_ups tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 alper demıyosun kı ben ezıgım ben özentıyım mıllete camur atıyosun sen sanıyede yersın o spıke ı .. dua et 2500 damage almamıssın.. ezükkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar