maxi1907 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ---------- EDIT: BU MESAJ ICERISINDE LINK VERILEN DOSYADA VIRUS / TROJAN OLDUGU ICIN SILINMISTIR ------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Denemekten Vazgecmiceksin Sanirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Uzantı rar ... Bukadarda olmaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yok artk ...zz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ne kadar masum bi arkadas, kameraman sanirim kendisi çekip montajlayip yolluyo aninda.... bence cek elini burdan. yoksa kirilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxi1907 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ARTIK COK GEC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bide saf numarası yapmıştı . Bir başka topiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 banane 0000 'ın annenile otel odasında geçirdiği geceden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 wdf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 BAK ARKADAŞIM GECE GUNDUZ UYUMADAN ex kasan lvl atlayan bu ınsanlara yapılcak iş değil bu . yazık sana yanı bedava ekmek nerde _? sanırım kufur yemek hosuna gıdıyor olmalı sızın gıbılere acıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 PSW.GENERIC.BFX trojanı var içerisinde SAKIN İNDİRMEYİN !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Selam Nerden kekCan Tayz_Tiky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Selam Nerden kekCan Tayz_Tiky ya benim Yazdıgım Neden 2 kere Çıkıyo Anlayamadım [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 01:13 tarihinde, infiniTY_zoOom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 evet sadece meraktan alıp tarattım dosyayı calıstırdıgınız an vırus bulasacak pc nıze v e yaptıgınız her işlem karsı tarafın mail ıne gıdecek ......sakın haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 2 saate kalmaz f9devil - nycris videosunu çekip koyar bu arkadaş :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 =) Sipariş UZerine Calisiyor Sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 h4x0r b@b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kardeş ayıp olmuyomu bu millete? kardeş dedim pardon senin gibi o.ç ları yüzünden millet helal para ile almış olduğu pc si bozuluyor. ulan ağzımı bozdurcan şimdi benim. ulan biz senin gibi yapamazmıyızda buraya koyuyorsun o virüsü. angut. sana daha ağzıma geleni sölerdim ama forumda olmaz bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Yazık...Ama sana deil senin gibi bi evladı yetiştiren ana babaya acırım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Maxi senin gibi o.çocukları yüzünden bu türklerin adı lekeleniyo... 0000000'ın ananla da bi video su vardı yatak odasında onu da koysana buraya ...Millet izlesin..Allah'tan makine de deepfrezee ve antivirus var dosyayı buldu ve hemen sildim :) [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 09:00 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar