-Nae Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hakem penaltılarımızı yedi cok basit 2 sarı kart gosterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 toggie birden bilinçli taraftar moduna geçtin hayırdır? neyse bulandırmayım ortamı ben siz devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hangi penaltilarinizi yedi? ben son 20 dakka haric izledim bitek cirkef nobrenin kendini yere atip aglamasi vardi? geciceksiniz bunlari yok hakemi yendik yok 6 tane penaltimiz 3de tacimiz verilmedi falan fistik, sezon basindan beri kimin hakemlerden cektigi ortada. siz iyi alismissiniz nobrenin kendini yere atinca faul calinmasina, calinmayinca hakem kotuydu diyosunuz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ehue nobre temas yokken ucusa geciyor, aziz baskan ucus kulesi mi kurdu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bizim ariften beter oldu nobre dansözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 arif kaburgasini kirmisti boyle atlaya atlaya, sira nobrede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Hakemler böyle olursa sömürürler tabi doğaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arc ne demeye calıstın. bence de bulandırma ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 murat özaydınlı şaşırmış ya ahah neler dio eleman gs hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Allah rızası için 140 milyon dolar allah rızası için ... bak elimdeki rivayı veriyim size siz bana 140 m dolar verin yoksa mart sonunda futbolcularım Bosman kuralıyla ayrılabilicek Fifa oyuncularımı serbest bırakıcak .. Allah rızası için bi 140m dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tamam işte sende şaşırmışın kendi tv niz vardı oraya konuşurdunuz.noldu da ağlamaya başladı yöneciniz anlıyamadık.lig başından beri ilk defa şansa ve hakem hatasıyla maç aldık hemen bik bik etmeye başladı fenerliler.yok haluk ulusoyu göreve davet ediolarmış :) anlamıorum bizim maçları izlemiolar glb bunlar.vallahi çözemiyorum.fakirmişiz vs hakemler de etki altında kalıolarmış bize karşı :) vallahi komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 e tabi fakir dediginiz klup ligde sizle basabas gidince uzuluyorsunuz. sacmaliklarinizi buna vermek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Diablo bi zahmet sus,gereksiz gereksiz konuşma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 fakirken kapışmak daha bi zevkli oluyomuş zenginlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 eze eze yendik.tebrikz fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ares git fener forumlarına falan ya bana burda kelime yapma kendi aklında birilerini bul o forumda yaz ne yazcaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Nobre bundan sonra hayatında her oynayacağı maçta kendini 3 kere penaltı için atsa da arif'in rekoruna erişemez. İlk kez nobre atıyor dimi kendini yere... şerefsiz nobre... çünkü ibrahim üzülmez hiç atmıyor... ayhan hiç atmıyor. Gerçek gözünüzle seyredin maçları, gönül gözünüzle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Diablo merak etme başka forumlarda da yazıyom,burda da yazarım...Sen sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar