wanderer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 domaini aldim, deneme amacli kendim host etmek istiyorum. apache yi kurdum. internetten arastirip ogrendigim kadariyla bir de nameserver acmam gerekiyor. (nameserver yerini domain control panel den ayarladim kendi ip me) hangi programla yapicaz bunu? hem windows hem linux icin cevap verirseniz sevinirim[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Bind genellikle en çok kullanılan Nameserver'dir.. Fakat aynı zamanda Nameserver'ini domainin register ettiğin yerden ( yüksek ihtimalle bu hizmeti veriyordur ), nameserver olarak register etmen lazım. Sonrasında bol bol döküman okuyarak A nedir CNAME nedir, named.conf nedir öğrenmek lazım. Ha bunların hepsini yapan Plesk gibi yazılımlar var, fakat tavsiye etmiyorum, zira ben bile uğraşırken sinir krizi geçiriyorum. NOT : Bunlar Linux için. Windows ile Server-Side işlem yap-ma-yın.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 adam denemek icin istiyo, burda yahoo mail host etmiycek, acip bakicak sne farkeder windows, sen soylesene bi kac windows programi bizde soruna cevap bulalim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 NameServer DNS'ler için kullanıyor bildiğim kadarıyla. Yani zaten sen para verip almışsın :P Yapman gereken şey 1...kablo nete geçmek... 2...Domain'inin IP'sinine kendi IP'ni yazman :)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sagol sharky dns nasil calisir nedir ne degilidr ustune bir kac dokuman okudum. calisma prensibinden anladigim kadariyla benim de bir name server a ihtiyacim var. bunu galiba windowsdan ms dns server linuxdan da bind ile yapicam. ama yine de dns uzerine ve bind falan uzerine daha cok bilgiye ihtiyacim var. dokuman biliyor musunuz guzel anlatan? googleda aramaktan helak oldum da :) edit: domain control panelde iki dns sunucusu istiyodu, birine ns1.domainiminismi.com diye yazip kendi ip mi verdim, ikinciyi de zorunlu istedigi icin atmak zorunda kaldim. simdi tek yapacagim nameserver kurmak sanirim di mi?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 13 September 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 up![hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bu konuyu ben Maxiasp forumlarında sormuştum ve bayağı güzel cevaplar almıştım okumak istiyorsan Buraya tıklayabilirsin...[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bind ın WİNDOWS versionu da var bildiğim. Onu da buradan indirebiliyosun.[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar