Sonsivri Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ben bu staff'ı flame iken lightning yaptım şimdi tekrar flame yapmak istiyorum, birilerinden bazen yanabiliyor diye duymuştum, scroll açıklaması %100 başarılı olur diyor ama KO oynuyoruz hiç bişey belli olmazki. Şimdiye kadar biçok staff çevirdim bişey olmadı, ama elixir+8 olunca tereddüt ediyor insan. Bu konuda tecrübeli bi arkadaş varsa güzel olur hani. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 23:29 tarihinde, Sonsivri tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yanmaz koç bas direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 onu yak bıde romayı yak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 flame oldu problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 nasıl değiştirebiliyorsdun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 dispel scrollar war onlarla değiştirebiliyorsun. charondan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar