QhaN Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 3 tane yeni çanta çeşidi eklenmiş. "miş" diyorum, çünkü bununla ilgili birşey okumamış ve duymamıştım. Thottbottan tarattığımda droplarıyla ilgili bilgi bulamadım. - Herb Bag - Enchanting Bag - Engineering Bag Reciperlerinin dropuyla ilgili bir bilgisi olan veya bir link verebilecek birisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bi herb bag lazımdı zaten, yer kalmıyor hiçbişiye onlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Engineering Bag'i hatırlamıyorum yama notlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 CH " Cenarion hold" dan enchantig bag alabiliyorsunuz 16 ve 20 lik çokta kullanışlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 AH ta Container kısmına girince, yukarıda yazmış olduğum 3 çanta çeşidide mevcut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 oley pşey çantalarım kurtuldu da bunun da suyu çıktı abi o ne yaw şu bag bu bag ayıp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 suyu fln çıkmadı rp yede gayet uygun iksirlerini yemeğini ve büyü malzemelerini aynı yere koyman çok mantıksız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 20 slot herb bag ii dediiniz gibi 16 dan üstü olmasaydı zaten herb bag die bi çantanın olmasıda mantıksız olurdu onu kullancaıma başka çanta da kullanabilirdim yani. ama ben 20 slot herb bag imi alıp bankaya koymayı düşünüyorum. zaten herbalistim ve banka herb le dolu en akıllıca olanıda bu sanırım önerilir :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evet thecrusher dediin doru yani bi bakkalda deterjanların ve yiyeceklerin yanyanı durması kadar hijyen dışı bi olaydı bu. ben deterjanlı heal potiondan ölen arkadaş tanıyorum, onun içinde bunların ayrı çantalarda durması en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Tamamda; Engineering Bag'e ne koyacağız? Yani vida, yay fln gibi Eng. te kullanılan bütün itemları koyuyoruz diyelim. Peki; Eng. ile yapabildiğimiz tüfek, dinamitler fln? Ayrıca Eng. ile yapılan bir item büyük ihtimalle başka bir eng. item için gerekli bir madde oluyor. Yada Eng. hammaddeleri? Iron Ore yada Silk Cloth gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bomba koyarsin anca :) bide trinketleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dierlerini bilmiyorum ama herb bag 24 slotluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 herbi haltı yapmışlar leather bag niye yok veya mining ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mining ciddi anlamda güzel bi düşünce ve olması da gerekir. Bu arada Herb 24 slot yapmayı düşünen arkadaşlar önce gidip CC ile honored olucaklar sonra recipe yi alabilcekler. Engineering bag bence gereksiz ama diger 2 bag in olması gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar