LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 böle saçma bi roll back mi olur.inn hostesimi geri almıslar ama charımı almamıslar bu yüzden +8 giga mı kaybettim.arkadasım da +8 ib fp dd helmet ve shell pouldron 7 kaybetti.millet düpe yaptı bize patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Kardeşim bu sürekli oluyo bak ben alıştım ilk zamanlarda bende böle yapardım ama artık bende kendim basıcam diyorum yok yanı olmuyo böle...Benimde 7 Gb param gitti walla inn sadece 1 tane scimanter+1reduce war xD [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 14:53 tarihinde, SOLDIER tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 +7 shell set +8 mirage dagger larım gitti siz ne anlatıyonuz pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 lol o giga senin setini bi tane de mirage ni alır.zzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 aha aha aha baylar 3 gün önce neyiniz varsa şimdi de oyunuz var onun için o gitti bu gitti diyipte özelikle +8 ler için diyorum yakınmayın :D [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 16:09 tarihinde, P_A_N_D_O_R_A tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 16:11 tarihinde, P_A_N_D_O_R_A tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 öle deil iste inventoryim rollback yememis o yüzden gigam gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 senin dupe yapmadını nerden bilelim heh nitekim şu 3 günde yapılan dupe'ün haddi hesabı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 inventory çoğu zaman roll back yemiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 keşke benimkide yemeseydi 2 şell düşürmüştük üzerimdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 jabba uza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sen nediyosun ya arkadaşım bana +9 +10 itemler gösterdi sandalyeden düşecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sana uzarsam ağlarsın evlat sözlerine dikakt et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sana ayrı bana ayrı rollback mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hayır bil. azizligi :) [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 16:21 tarihinde, P_A_N_D_O_R_A tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 neyse beyler hiç açmamısım farzedin bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 jabba uza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Benim hem inn hostes, hemde inventory roll back yedi. 1 coin bile kaybım yok. Tabe giden +9 Sword breaker a üzüldüm bi tek. Dün savaşta indream a 1300 damage verdiğimi görünce ne güsel demiştim :D [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 17:15 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capricorn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Lanet oyun oynanmaz hale gelior git gide 2 gün öncesine 5 kuruş param yoktu o kadar kağıt yaptım milyar para yaptım ee ne oldu o=o elde war 0 ordan bi 0 daha tamamen çöküş... gitti bütün emeklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 benimde 50 gb ye yakın zararım vardı bereketten arkadaşa geri dönmüş yarın alıyorum tüm mağdur olanlar adına çok üzülüyorum inşallah sizinde 1 türlü geri gelir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 @capricorn; o kadar kağıdı nasıl yaptın yahu ? bus , bes rullez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capricorn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Çok zor dostum geri gelmesi. Bir de şöyle bir olay geldi başıma, bu patch çıkmadan önce sundriesten 150 tane stone of life aldım param gitmedi ağırlığımda azalmadı aldıkçada değişen bişi olmuodu oyunu restartladım tekrar açtığımda taşlar gitmişti yeni patch grubu çıkmadan 1 gün önce başıma gelmişti hemen ardından 1milyonluk coinslerden kazıkçı Charon a attım ki bu goldbarda olabilirdi 1milyon para gelmedi gene restart liyim dedim belki gelir bu sefer pare gelmedi. Gençlik yıllarımı verdiğim atari salonlarındaki jeton yutan makinayı tekmelemek misali Charonu Arenaya çağırmak geldi içimden o coins allahtan coins ti Gb de olabilirdi. Charon'u burdan sizlerin aracılığı ile Kınıyorum! Huh.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 milyarları beleş Stone Of Life çekip satarakmı yaptın ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrdeath Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 valla dun aksam cok ıyıydı 2 tane kekurı rıngı 19 gb a sattım :D:D:D ama sabah geldım ortalıkta bısı yoh kekurıler yıne bende ossun heyecan oldu pfff :P duperlar yıne baslamıs ozellıkle turkce caracter bugı calısıomus haberınz ossun pıyasaya pek guvenmeyınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 oy oy ne uzuldum pis dupeci.... benden cop bile gitmedi neden ? çünkü dupe yapmadım dupe yapan arkadaslar burdan seslenmek istiyorum ZAMANINIZI BOSA HARCAMAYIN zuahhahahhahahhahahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Sadece Son 3 Gun icinde BossDrop İtemlere Yazık Oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar