elma Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 abi bunun yanına mıhlama yapmak gerek. kuru kuru alabalık gitmez![ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 16:20 tarihinde, elma tarafından güncellenmiştir ]
Gaxx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya hoca ellerine sağlık en kısa sürede deniyecem tarifinide de ,ben şeyi göremedim kaç derecelik fırınca ne kadar pişiriosun?bide fırını önceden ısıtıomusun?yeniden ellerine sağlık...
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 benim reosta 10 bolmeli fırındaki 7. bolmede 30dk (ısıtmadan atarsan 45) :)
ReBeL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 allah razı olsun ilk bos waktim de yapicam
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Gastronomi okumalısın hocam sen =) balık hiç sevmememe rağmen (vurmayın) canım çekti yahu. Çok güzel olmuş valla eline sağlık (tutorialı kast ediyorum ehe).
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Tarifini ev ahalisine ellerimle yaptım. Herkesde afiyetle yedi... Suyuna ne diller döküldü ne maniler yazıldı ahh ah Valla çok saol ama sorun şu ki bu zahmetli işi benden her hafta falan istemeye başladılar... korkuyorum :(
Öne çıkan mesajlar