elma Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 abi bunun yanına mıhlama yapmak gerek. kuru kuru alabalık gitmez![ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 16:20 tarihinde, elma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya hoca ellerine sağlık en kısa sürede deniyecem tarifinide de ,ben şeyi göremedim kaç derecelik fırınca ne kadar pişiriosun?bide fırını önceden ısıtıomusun?yeniden ellerine sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 benim reosta 10 bolmeli fırındaki 7. bolmede 30dk (ısıtmadan atarsan 45) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 allah razı olsun ilk bos waktim de yapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Gastronomi okumalısın hocam sen =) balık hiç sevmememe rağmen (vurmayın) canım çekti yahu. Çok güzel olmuş valla eline sağlık (tutorialı kast ediyorum ehe). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Tarifini ev ahalisine ellerimle yaptım. Herkesde afiyetle yedi... Suyuna ne diller döküldü ne maniler yazıldı ahh ah Valla çok saol ama sorun şu ki bu zahmetli işi benden her hafta falan istemeye başladılar... korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ellerine sağlık dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar