turk_fedai Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Slm arkadaşalr, ben char arıom gerçi çok acil diil.Çünkü şu an eskişehir de askerde yim:D.şafağım 51:).2 yılık ko oyuncusuyum.Ares i bırakalı 1 yıl oluo.Nikim ares de turk_fedai idi.Eskiler beni bilirler.O zmanalr yeni 60 olmuştum.Islak tosbaga falan tanır beni.Oyunu bırakanınız varsa(veya bırakan bi arkınız) veya charını uygun fiyata satmak isteyen varsa bana [email protected] msn adresinden ulaşabilirsiniz.(Char res de olursa dah bi makbul olur ama yine de farketmez) P.S:askerlik dolayısıyla haftada bi gün nete girebiliom.Habriniz ola:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hangi kılas ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ben satabilirim ama gizli soruyu hatırlamıyom. Ayrıca burdan uzaydaki butun akrabalarıma selamlar gonderiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_fedai Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 pardon klas yazmayı unutmuşum:D.İnsan şafak derdine düşünce böle oluo:)Rogue veya warrior olabilir.Sorry for inconvinience:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_fedai Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 lvl i 63+ olursa ii olur olmazsa da biz kasariz napalim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 turk fedai istersen bızım oynamadıgımız bır car war. lvl dusuk human archer lvl 50 istiosan werebilirim sana son yazdıgın mesajı gormedım pardon 63+ arıomussun o_O [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 13:31 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar