TheProfessional Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 BUDUR BEYLER INN HOSTTESLERE INVENTORLYE ROLL BACKKKKKKK GELDI.ALLLAH BELANIZI VERSIN DUPERLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 server mi geldi ? nerden biliyosun rollback geldini ? Gaipten sesler duyuyosun sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 valla baya bir banlanan olcakmıs sanırım tr karektere sahip id li arkadaslar charlara veda etsin hepsi siliniyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ABİ SİTEDE YAZIO bütün karakterlerin innventorlyeri ve inn hostteslerine roolback attilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Oyunu birakacaktim. gene kendine bagladin bizi k.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu patch den herkes dupenin allahını yaptılar. Bu yuzden K2 Network de rollbak kararı almıs nerden duydun diyosanız alın size haberin aslı. We are sorry to announce that all Character's inventories and Inn Hostess warehouses have been rolled back to the state they were in Thursday evening prior to the patch. We have credited all accounts that had Premium service with two days Premium. All Power Up store purchases that occurred in that time have had the Knight Cash refunded. Again, the Knight Online team is sorry for the inconvenience this has caused the community. www.knightonlineworld.com -- news bolumne girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 benim dedigimin kaynagımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kaynak verdil işte bundan daha kesin kaynak olamaz herhalde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tr karekterli butun id ler silincek buda aklınızda olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 almak için günlerdir uraştığım mirage ve dv gitti yani parasıda gelmez büyük ihtimalle:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 efet haber doğru bekleyelim ve görelim.. Hayır benim demek istediğim şu Bu admin lerin işi belli olmuyo kafalarına göre item siliyolar.. İnş. legit itemlerimizi silmezler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Benimde 30 kusur gb gitcek neyse sonucta dupe yapanlar itemler silnmiş olcak işin guzel yani bu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Ya gitti chitin set fp set kalmadı bişey :) Gökhan abi senden hala umudu kesmedim msn pilz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ep -rom-lycoan aldım gerci hepsini tanıdıklardan aldım ama 1 tanesi bile silinirse iflas bayragını cekerim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 son 2 gün içinde alıdığımdan sanırım 2side gidicek umarım para geri gelir.ikisinide mirageyi 1323 ten dv yi 1324 ten sonra aldım büyük ihtimale legit ama rollback:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 item silinme konusunda bi fikrim yok ama pacthten sonra ne aldıysanız gidicek haberiniz ola :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dipi hevesle assasa item alıodum hevesim kalmadı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ep yi patchden sonra aldım ben giderse tanıdık zaten gider bida satın alırım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 daha düne kadar wizard +8 den ötesini görmemiş açlıktan nefesi kokan adamlar çıkıpta lycaon staff aldım ala legit derse, onlarda niye ise tam bu dupe zamanına denk gelirse. kusra bakmayın kırmak için yazmıyorum ama boşuna avutmayın kendinizi rollback legal veya ilegal ayırmaz. ayırsa ko sorry demez. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dün gece adam moradonda 10 gb den yukarı ıtemlerınız alınır gıbı cumleler kurdu bu kadarınada pes ya görmemişin oğlu olmuş çekmiş... hesabına dondu dun gece aresde durumlar. Bu arada bı acıklık getırelım mesela tr_xxx_tr gibi ac.cler diil ı -ü-ğ-ç-ö- olan id ler silincek karıştıranlar olabılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 zuhaha Grim hadi gulum gecmiş olsun:P senin icin para sorun deil beya. iki gun daha pazarda takıl +8 shard alırsın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dun butun gun tıcaret yaptım 20 gb ye yakın scrollardan para kazandım sımdı gıdicek :) gelde sıyırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dupe olmayan bir itemi dupelerlerse oda dupe olur zate valla herşey silsinler hatta k2 de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 _beyogullari_ dedigine dikkat et sen maradonda worm keserken ben cz de pk yapıyodum bof laf yapma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar