Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 abi yaklaşık 15 gündür üzerinde çalıştığım projeyi bugün sabah son düzeltmeleride yapıp, kontrollerini yaptıktan sonra bitirdim.mis gibi çalışyo.oh dedim ne güzel akşama kadar boşum.sonra kıllandım dedmki "lan bu dos altında çalışıyomu?". çünkü yüklenceği bilgisayarda windows falan yok.ama dedim çalışıyodur.sonra dayanamadım çıktım dos'a.çalıştırdım.ama tuşarı recive etmiyo(çalışmamasıyla aynı anlamda). sonra tekrar kıllandım.win'e geri döndüm.eee burdan çalışıyo.naapacam bilmiyorum? ahandana geliyo walla buraya[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ehuehhhe *!çok sıkıştıktan sonra,işemiş gibi bi havayla* hallettim. üstteki post çok dikkate alınası bi post değildir.yüksek panik halinde yazılmıştır.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 komik !! de yapmak istedigin prog. ne idi ne üzerine uğrasıyorsun onu bir turlu kavrayamadım :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Evet ne yazdıgını ben de mrk ettım??[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 serial port'an 6 tane seven segment panoya düzenli olarak sürücüer hakkındaki bilgileri gönderen bi program.bunu prelli için yaptım.pazartesi istanbula kurulacak. bu o kadar büyük bişi değilde bundan önce fenerbahçenin saha kenarında bulunan yeni ışıklı reklam panolarında çalışmıştım. yani fener maçını izlerken reklam panolarına bakıp bakıp beni anabilirsiniz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 reklam panolarını sabote edip kova fener fln yazsaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yok ama kodun bazı yerlerinde GS yazıyo. duysalar direk sıçarım.ama source code sadece benim web alanımda var.bulamazlar.eğer bi gün souce code'u isterlersede onları silip verecem.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Dur bi ispiyonlayalım o zaman :)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ispiyonlasanda kanıtlayamazsın. :) ayrıca nereye ispiyonlıyacağınıda bilmiyosun[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ehe ra_d kral adammissin :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben de yaptığım bazı işlerde erotik fotoğraflar filan embed etmiştim. çok dikkatli bakınca belli oluyo hem de. ama tesadüf der geçerim biri sorarsa. ki sormadı kimse şimdiye kadar. bu da başka bi sapıklı işte...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ra_d abi hani şaşı bakılınca değişen fotograflar var ya, sen de şaşı bakılınca falan Şampiyon GS yazan bişiler yap. Adamlar anlamaz nasolsa, sen de meşhur olur Reha Muhtara cıkarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ehuheh horace sen de ayri bi baba adammissin :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 eğer panolara yansıyacak bişi yaparsam önce işimden olurum. sonrada mahkemelerle falan uğraşırım büyük ihtimalle.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 :) cimbom hayranı baya cokmush[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 olm bugün maçı izlerken bakın işte kenardaki panolara.en azında görüntülerinde falan görürsünüz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar