Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oynatmaya az kaldı

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

abi yaklaşık 15 gündür üzerinde çalıştığım projeyi bugün sabah son düzeltmeleride yapıp, kontrollerini yaptıktan sonra bitirdim.mis gibi çalışyo.oh dedim ne güzel akşama kadar boşum.sonra kıllandım dedmki "lan bu dos altında çalışıyomu?".

çünkü yüklenceği bilgisayarda windows falan yok.ama dedim çalışıyodur.sonra dayanamadım çıktım dos'a.çalıştırdım.ama tuşarı recive etmiyo(çalışmamasıyla aynı anlamda).

sonra tekrar kıllandım.win'e geri döndüm.eee burdan çalışıyo.naapacam bilmiyorum? ahandana geliyo walla buraya[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

serial port'an 6 tane seven segment panoya düzenli olarak sürücüer hakkındaki bilgileri gönderen bi program.bunu prelli için yaptım.pazartesi istanbula kurulacak.

bu o kadar büyük bişi değilde bundan önce fenerbahçenin saha kenarında bulunan yeni ışıklı reklam panolarında çalışmıştım.

yani fener maçını izlerken reklam panolarına bakıp bakıp beni anabilirsiniz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Sosyal ağlarda paylaş

yok ama kodun bazı yerlerinde GS yazıyo.

duysalar direk sıçarım.ama source code sadece benim web alanımda var.bulamazlar.eğer bi gün souce code'u isterlersede onları silip verecem.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...