Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverler Kapandı Dupe Wipe Olcakmı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bnde diorum biri konu acsın artık :D haklısın gfercı bosuna herkes sadece yorum yapacak kımse tam ne oldugunu bılmedıgı ıcın aman takmıorum artık olesıne oynayın oyun sonucta desem bile bn bile inanmiom dedıklerıme :D
Mesaj tarihi:
gecen noticelerde bi cok düpecinin banlanacı yazılıydı bunlara ek olarak gene pazardan bi item almayın demişlerdi ama dupe wipe mıdır bilemem bu kapanış
Kendi şahsi fikrimdir bence dupe wipe
gelsin artık gelsin :)
Mesaj tarihi:
yahu dupe wipe birseyi degiştirmez adam +8 bastıkdan sonra digerlerini yakıyor zaten ve o item silinmiyor rollback kurtarır ancak ama rollback yapacaklarını sanmıyorum..
Mesaj tarihi:
milo mükemmel bir konuya barnak bastin :)
sorun dupe item sorunu deil.

kagit üzerinde legal fakat ; yapiliş itibariyle illegal itemlar sorunu bunun önüne bir türlü gecemediler.

aslında cok basit dupe'den şüphelendiginiz anda magic anvil'i kapatin.

+ para opal safir lesat her ne zıkkım düplenmişse serverda silin gitsin.NON PREMIUM OLANLARI....
Mesaj tarihi:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
diyorum başka bişi demiyorum ya benim bi arkadaşım var afedersiniz şerefsizin önde gideniymiş kosp var macro var dupe var +8 var inş şunlara bi çözüm bulurlar oyundan soğumaya başladım
  • Yeni Oluştur...