Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 az once 2100 kc aldim nation change scroll aldim ama scroll inventory'e gelmedi nation change gerceklesmedi yani bu konuda yardım edebilecek warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 power of the arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 congratz marloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yaw ne nation changel ugraşıon dit dupe yap serverın %90 nın yaptıgı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 her yardım isdeyene boyle sacma cvplar veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 çunku onlar da bilmiyor;) yada cok fazla aynı konu açilmış "sormadan once baksana be adam!" diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 her aramadan önce yardım isteyene böle cvplar verilior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ahahah dory knight a mi basladin ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 galiba chicken mış abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 aramada bisey bulamadiqim icin konu basliqi yazdim.. bisey bulsaydim konu basliqi yazmazdim .. bosuna post kasip durma ya konuyu dagitma surda 1 konu hakkında 1 yardım isdiyorum arama yapdim bulamadim varsa 1 bilginiz soyleyin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 qmdory mi bu ultimacı?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 allem güzel konu patlar sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 qmdory'im ben, başlamadımKOya, tavnoçluktan kalan alişkanlık okuyorum işte [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 01:05 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 @cagr1 paticik yanlıs bir yer galiba :) [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 01:06 tarihinde, Milo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yoo çok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 işiniz gücünüz dalga gecmek adam yardım istemiş bilmiyorsanız yazmanın topic patlatmanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yokmu baska sacmalik yazacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bugonline hocam... Arkadaş premium aldı. Oyuna girince premium diyor ama oyuna girmek için saatlerce uğraşıyorsun çünkü nonpremium gibi görünüyor. Böle bir saçmalık işte....Seninkide k2 denen zırvalığın bir başka hatası sanırım. Bu zırvalığa birde para veriyoruz işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
promis Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dostum önce likle o scrool filan değil sadece başvuru.ok ledikten sonra power up store den bekliyosun.2-3 saat sona siteye login ol ve mykol a gir orda nation transfer ready gibi bişi yazan yer var orayada tıkla ve olsun bitsin. bişi deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 scroll inventoryi dusmuyor sadece 2 k cashinin aliyor ve power up storeyi actiginda yukarda nation change: rewiewing yaziyor. bu yazi belli bir sure gectikten sonra ready oluyor.(bende 12 saat kadar surdu) ready yazsisini gordugun zaman siteden log in olman ve tranfer ready altindaki icona tiklaman gerekiyor. onaylandigi anda artik irkin degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ehh sonunda sacmalamayı bırakıp biri dogru bisey yazmıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 human oldu ama baska yerden buldu nasıl olucagını burda baya sacmalayan vardı yardım istediginde nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Burdan Konu patlatıcı arkadaslara seslenyorum. Lutfen gereksiz calısmalar yapmayın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dun degil evvelsi gun yeni savas haritasinin nasil olduguna dair savasta sole bir yazi gecmisti. ''insanlarin orc tarafina gecmesi nation balance bozdugu icin su anda humanlar orc olamayacak'' diye ama ne kadar dogru bilmiyorum. ayrica clanlarda fazladan giren buglu charlarla ilgili bir duzenleme yapacaklari,dlw ve ft de belli duzenlemeler yapacaklari ile ilgili bir yazi gecmisti. umarim yaparlar. ------------------------------------------------------------------- Name: LovelyGirl&CotiLove Class: Shadow Knights&Arch Mage LVL: 70&63 NP: 181xxx &102xxx Clan: BadCompany&Clansiz:) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar