KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Eskişehirde bi int cafede adamlar öyle bi düzenek kurmuşlarki knight online girerken yazdığın ID ve pass direk aynen ana bilgs gidiyo geçenlerde yakalamışlar savaş yeri gibiydi gitti sorduk felan anlattılar ya pes dedim artık bişey diyemiyorum yorumu siz yapın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 keylogger şeysi :) sonrada gelip trade den hack yedim oluyo onun adı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Oyun Bitti Diyorum Ya Edanada +8 Shard Gördüm Daha İlerisi Warmı? <--The End---> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 heyy Allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 cafenin adı ne ben bilirim belki bende eskden !:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 isim yazmasam geçen yazmışdım bayabi azar yediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 i luv dupers xD saolsunlar fiyata bakmadan cekiolar itemlari hayvan gibi para yaptim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 özelden yolla bende gidersem dikkat ediyim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bugün yazıryom aşşağıdan SELLİNG ROGUE CHİTİN +1 HELMET PM pls diye adam dedi shardla chiti takas edek dedi tamam dedi trade attı shardı koydu resmen ya chitinle takasa girişecek dupe de son nokta bu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 cyberda bi arkadas bana kullan1c1 id sini wer zengin charlarin yari yariya bölü_elim dedi sadece id yi bilmesi yetio hacklemesi için suyu cikti bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kamikaze simdi sen esk lısın anladık ama esk bole kotulemen ii bi seymi ben soliyim bu cafe buyuk bı ıhtımal bızım cafedır ama bol bı sey yoq ınanmayın adam sallıyo.... nette papaz olsa benım haberım olr ak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar