unity100 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Su Star Wars Cantina band parcasi beni yariyor. bu ne bicim muziktir ya. tuhaf oluyorum her dinleyisimde harbiden yani yerimde duramadigim diyecegim 3-5 sarkidan biri onca yildir. hani su epizod 4 teki var ya ilk mos eisley cantinaya giriyolar. normal bi aklin isi degil abi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Dediklerinden 1 mok anladıysam zenci olim..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ilk yayinlanan star wars filminde, luke ve obi wan kanobi mos eisleye geldiklerinde bir bara giriyolar ya. iste orasi mos eisley cantina. orada calan zibidiler mos eisley cantina band, o sarkinin adi da `mad about you` aslinda ama mos eisley cantina band olarak geciyor. o.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 dın dın dın dın dırın dın dırın dırıdırın dırıdııdıııdıııın çok güzeldir yaw[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 .mid'iniburadan indirebilirsiniz. Tabi mp3 ünün yanında hiçbişi bu :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 mp3 ü de benandgrover.com da var[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Jedi Knight 2'de vardı sanırım bu müzik. Ordan hatırlıyorum. Hakkaten güzel bişi. Neşelendiriyor insanı. Bu midide kullanılan bas nedir? Kontrabas mı? Hoşuma gitti basın sesi.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Öne çıkan mesajlar