Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hem o bi de kanallarla oynayıp sadece belirli rengi bırakma da var sanırım. Fotoğraflar genel olarak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 son 3 fotorafta dokuları cok güzel göstermisin, olmuş onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 var. filmin banyosunu yaparken normalden farklı bir kimyasal (adını unuttum) kullandığınız takdirde fotoğraflar kahverengimsi vs çıkar. photoshoptaki bir çok özellik zaten fotoğraf banyosu sırasında kullanılan yöntemlerin ismini almıştır (bkz: burn, dodge, smudge vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: ya ben o siyah beyaz resimlerde o kırmızılığın veya renk vermenin nasıl yapıldığını hep merak etmişimdir Photoshoptada denedim de pek olmadı Nasıl bir yol izliyorsun? fotoğraf makinalarının böyle bir özelliği var. bende canon PS A630 var.. renk atama diye bi seçenek var. fotoğrafı çekerken hangi rengin çıkmasını istiyorsanız ona odaklama yapıyosunuz. daha sonra çektiğinizde o renkler resimde çıkıyor ve geriy ekalan kısım siyah-beyaz çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 saolun bikaç foto aktarıp hemen deneyeceğim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 demorah Aegean cevaplamis nasil yaptigimi zor bisey degil 2 dk da yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yeni fotolar bekliyor ve istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ı ıh olmamış jakıp çekmiyorsun dimi yeni foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 biraktim bu isleri :p zamanim yokki olsada pek fikir gelmiyor zaten sende cizmiyorsun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ben bitmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ver kendini yollara ilham gelir :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yollara vercek zamanim bilem yok :/ neyse bu siralar bi kurgu cekcem cekince koyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 verdim yollara kendimi =) http://jacabo.deviantart.com/art/confused-62994562 http://jacabo.deviantart.com/art/sale-62216030 http://jacabo.deviantart.com/art/Rain-62204089 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duruncu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Biri çizmiyor.. Biri çekmiyo.. Belki ara vermeniz gerekiyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 artik yeni pek cekmiyorum deviantarttaki bi kac fotografimi daha ekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yuha muhteşem bir kare.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bayadir fotograf cekmiyordum gecen gun 1 2 tane cektim paylasiyim sizinle de Love Kills Money - Real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 www.fotokritik.com (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 anlayamadim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 profesyonel fotğrafcıların oldugu ve fotolarını paylaştıgı site. gir derim.. kapsamlı sitedir. seninde fotoların fena sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Başarılı çalışmalar, tebrikler. Biraz fazla beyazımsı geldi gözüme 2. fotoğraf ama dikkate değer bi eleştiri değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bir kaç fotografımı daha paylasmak istedım london eye london eye 2 mh 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 devi'de yazdim burdan da diyim, 1'e bayildim, tebrik ediyorum cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 mh en iyisi bence öbüründe çok uğraşmışsın sadece : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 1 de çok uğraşmışsın fakat sunum rahatsız etti. kadraj eğik olmasa daha güzel olurmuş bence. hdr fotoğraflarını beğenmiştim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar