Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newbie Druid e yardım


Way

Öne çıkan mesajlar

eu server ları acıldıgından beri oynuyorum bu oyunu hep bi druid imin olmasını istemisimdir..wow u ilk actıgımda intro da en begendigim karakterdi :) oyuna baslarken kesinlikle ally olmam dedigim icin(tauren druid cok itici bence) druid karakter acamadım..bu aralar ciddi ciddi bayma asamasına geldim herseyi gordum ee priest e x item ini alsam da ne isime yarayacak aynı heal i yapıyorum iste mod una girdim..bu yuzden hep hayalim olan elf druid i acmaya karar verdim..sonucta ally tarafını hic bilmedigim icin oyuna tekrar baslamak gibi bisi olacak :)

ilk olarak server secimi buyuk onem tasıyo tabiki hep aynı server da oynadım nerde ne var hangi server iyi kotu hic bisi bilmem..bana guild lerin ufak ufak mc zg vs basladıgı ama hala low lvl player ların aktif oldugu bi pvp serveri onerebilir misiniz?baslangıcta bana yardım edecek turk arkadasların da oldugu falan vs..yıl oldu oynuyorum bu oyunu adamın birine sorunca noob! musun gibi cevaplar almak istemiyorum sahsen.. yoksa pekte onemli degil :)

simdi asıl sorunlara gelirsek ally in sehirlerinin icini bile gormedim o derece fanatik horde um :p en fazla lvl 4 elf druid im oldu ally da..bi heves baslayıp napıcam ben simdi moduna girmem kacınılmaz sonuc olarak..bu konuda biraz yardım :)elf olarak basladıgımda bana misal x lvl a kadar adada kal ordan x e git orda bi x lvl ol sora y instance i var guzel xp alırsın ordan zx e vs vs diye bi ally lvl kasma guide i gosterebilir misiniz?

son olarak class sorusu.. druid oynayan arkadaslar bana talent olayı hakkında biraz bilgi verebilir mi? xx feral git iyi xp kasarsın ya da xx resto agırlık lı talent git gibisinden??

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 20:29 tarihinde, Way tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xavius güzel server ama çoğumuz horde başladık pati'den. xavius'a gelirsen yine de olabildiğimiz kadar yardımcı oluruz :)

lvl tavsiyeleri:
lvl 10-12'ye kadar adada kal, sonra loch modan'a git, loch modan'da lvl 13-14 olunca westfall'a git, lvl 16-17 gibi redridge'e geç (sarı ve yeşil görevleri yap), lvl 18-19 gibi bir kaç deadmines run yap, lvl 20 olunca tekrar redridge'e dön ve burdaki görevleri bitir. lvl 23-24 gibi wetlands'e geç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

feral agırlıklı talent olarak ne onerirsiniz?warrior un 31/20 si gibi kesin bi dagılım var mı?bi de feral gidince cok yalan olacam gibi geliyo gruplarda falan beni gruba alan healer diye alır :)yani sonuc olarak mantıklı feral gitmekte bole bi celiskiye dustum bi an :)dediginiz server guzel gibi gorunuyo ally tarafında kime ulasabilirim isimlerinizi yazarsanız cok sevinirim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede nature s. olayı resto druid ler icin..cok hos olur alsında 2 canlı druid le biriyle savasmak ama lvl kasma icin omen of clarity cok daha guzel..

simdi omen of clarity i aldım resto dan furor zaten kesin ama feral combat olayı biraz kafamı karıstırdı bi ornek verir misiniz talent hakkında
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

feral konusunda;
aklıma mantıklı iki talent dizilimi geliyor
1-)http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?01400530100000005502021303202151050000000000000
burda eğer ben pvp yapıcam diyosan improved shred i 2 leyip feral aggresionu 3 e indirmeni oneririm.

2-)http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?00000000000000005502021323002050555500000010000
bu biraz daha hybrid bir seçim.
2 can lı oluyorsun ama shapeshiftlerin daha cok mana yiyor, bazı cok onemlı feral talentlerinden mahrum kalıyorsun. Ki bence ilkine gore daha fazla int gerektirdiginden ilkine gore kotu bir seçim.


birde eşya konusu var.Bir rogue edasıyla her agi verene atlama.
roguelar +agi den +dmg bonusu alır
biz sadece kediyken +agi den +ap bonusu alıyoruz.
evet crit onemli ama sana tavsiyem
str>agi>sta agırlıklı bır secım yapman.

sonucta - rakamları sallıyorum- 300 300 vuruyorken 500 critlersin.
ama str coksa 400 400 vurursun crit ihtimalin daha az olur.ki str her iki formda da +ap verdigi için çok önemli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Balance

Nature's Grasp Rank 1
Improved Nature's Grasp Rank 4
Natural Weapons Rank 5
Natural Shapeshifter Rank 3
Omen of Clarity Rank 1
Balance Total: 14

Feral Combat

Ferocity Rank 5
Feral Instinct Rank 5
Brutal Impact Rank 2
Feline Swiftness Rank 2
Feral Charge Rank 1
Sharpened Claws Rank 3
Predatory Strikes Rank 3
Blood Frenzy Rank 2
Primal Fury Rank 2
Savage Fury Rank 2
Heart of the Wild Rank 5
Feral Combat Total: 32

Restoration

Furor Rank 5
Restoration Total: 5

biraz sallama gibi oldu ama bu bilgiyle bu kadar cıktı :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence feral git bir mahsuru olmaz. lakin ilk işin 14lük çantaları tamamlamak olsun. yanında değişik setler taşıman gerekir. ben de bugünlerde yeni karaktere başladım ve şunu söyleyebilir, düşük level instancelarda drudi warriora tercih ederim, çünkü newbie wariorlar % 75 n00b. 2h baltası kırılınca 1h ve boş offhandle devam edeni bile gördüm. adama shield düşsün diye dua ettik artık. bear form kalkansız wariordan hem hp hem ac olarak üstün oluyor. feralken hem tank hem dd hem de yardımcı healer olabiliyorsun. kendim priest kasıyorum. gruplarda druidlerden faydalı sınıf görmedim. hem druid oynayanlar da daha olgun tipler oluyorlar.

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:27 tarihinde, sunsh1ne tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:32 tarihinde, sunsh1ne tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...