Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Photoshop resim büyütme hedesi...

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

şimdi diyelim ki elimizde 800x600 büyüklüğünde bi resim var. ben bunu 1024x768 yapmak istiyorum.Ama büyüttüğümüz zaman resim kalitesi rezil bi duruma geliyo. Nasıl kaliteli bi hale getirebiliriz?[hline]Just for NIL
There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way
Sosyal ağlarda paylaş

hayır var.
acdsee yapıyo.
dosyayı acdsee ile açıyosunuz ekran çözünürlüğünü istediğiniz boyuta getiriyosunuz. dosyaya sağ tıklayıp wallpaper -> centered diyorsunuz. o çekip uzatıyor hiç zarar vermeden, siz de c:windowsacd wallpaper.bmp dosyanızı alıp paşa paşa kullanıyorsunuz.
eskiden küçük bi dosya olduu hiç belli olmuo[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Grim Fandango Turkish Fan Club
felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!!
Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 11 September 2003 23:53 tarihinde demiş ki:
32x32 yi alıp 2000 li boyutlara çıkartırsan kötüleşir. ama 640x480 i 1024x768 e dönüştürürken hiç bişi yapmaz[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Grim Fandango Turkish Fan Club
felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!!
Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.

maalesef 800x600 ü 1024x768 yapıyorum olmuyo[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas bn soleyim sana resim acıkken yukarı menulerden image image icinden de image size den ayarlayabilon mesela o image size da resme 800 yasınca resme gore dier olcuyu werio ama iki olcuyu de kendin wermek istiosan da constrain proportions secili oluo onu kapatacan oke mi

ama photoshop kac kullanıon peqi

[Bu mesaj Bertone tarafından 14 September 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...