MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 şimdi diyelim ki elimizde 800x600 büyüklüğünde bi resim var. ben bunu 1024x768 yapmak istiyorum.Ama büyüttüğümüz zaman resim kalitesi rezil bi duruma geliyo. Nasıl kaliteli bi hale getirebiliriz?[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu uzuuun uzun anlatılması hatta gösterilmesi gereken bişi. resmine göre değişir ayrıca. benim tavsiyem, resmi büyüttükten sonra biraz noise vermek daha sonra da azcık median uygulamak olabilir.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 of ya şunu kolayca yapan program falan yok mu ya:( offf ya off kime sorsam zor diyo.[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yok maalesef.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hayır var. acdsee yapıyo. dosyayı acdsee ile açıyosunuz ekran çözünürlüğünü istediğiniz boyuta getiriyosunuz. dosyaya sağ tıklayıp wallpaper -> centered diyorsunuz. o çekip uzatıyor hiç zarar vermeden, siz de c:windowsacd wallpaper.bmp dosyanızı alıp paşa paşa kullanıyorsunuz. eskiden küçük bi dosya olduu hiç belli olmuo[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 irfan view de yapabiliyor[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 allah bi de Acdsee kullanıyorum ya nası görmedim sağolun beyler.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 önemli diil. gerçi ben bu özelliğin dosya büyütmek için oraya konduğunu sanmıyorum ama :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 da yine de görüntü kalitesi kötüleşiyo.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 32x32 yi alıp 2000 li boyutlara çıkartırsan kötüleşir. ama 640x480 i 1024x768 e dönüştürürken hiç bişi yapmaz[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 illa ki bi bozulma oluyo işte. ama kaldırabilicek bişise işte, büyüttükten sonra vericeğin noise ve medyan, büyük çözünürlükte verilmiş efektler olacaandan daha iyi görünür. kolay gelsin.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Infernal_Reborn, 11 September 2003 23:53 tarihinde demiş ki: 32x32 yi alıp 2000 li boyutlara çıkartırsan kötüleşir. ama 640x480 i 1024x768 e dönüştürürken hiç bişi yapmaz[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. maalesef 800x600 ü 1024x768 yapıyorum olmuyo[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ben genelde bi gaussian blur çekiyorum 0,5-1 arası sora noise moise, contrast color oynuorum güzel oluo, ama en çok yaptığım şey mesela bi outline bişiyse ,baştan çiziorum büyük =)[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 levie ben de kullanıyorum çok da bişi farketmiyo ya[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 arkadas bn soleyim sana resim acıkken yukarı menulerden image image icinden de image size den ayarlayabilon mesela o image size da resme 800 yasınca resme gore dier olcuyu werio ama iki olcuyu de kendin wermek istiosan da constrain proportions secili oluo onu kapatacan oke mi ama photoshop kac kullanıon peqi [Bu mesaj Bertone tarafından 14 September 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 onu adam da biliyo da işte nası sharp gösterebilirz hala diye düşünüyo haklı olarak. resme göre değişir diyom ben hala. bi ver bakalım resmi bana bişiler yapiim. olursa burda anlatırım nası yaptıımı.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar