Usko Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Clan kurdum birisiyle party yapmak için. Sonra oyundan çıkıp tekrar girdim. Clan yok. Ama ismimin altında çizgi var. Clanın 5 kişi altına inince dağıldığını okumuştum sanki bir yerlerde. Uzun zamandır KO oynamıyorum. Bazı şeylerden haberim yok. Bu çizginin bana bi zararı varmı?. Level ım daha 33, akşam arkadaşlar gelecek kasmak için. Clan kurup clana felan almaya çalışcaklar. İsmimin altındaki çizgi sorun yaratırmı clana almaya çalıştıklarında? Sormak istedim. Teşekkürler, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 beramus olimpia rullez :) yeni patch bekleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bunu bir kac kişide gordum ama ne gibi sorunlar yasatyo hic bi fikrim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 clan acıp slekt cekersen isimsiz klan baskanı gibi görünürsün ama bu klan deil herhengi bir klangirmek istersen girersin ama adamın senin atıp tekrar alması gerekir cünki klanda 2kez girmis gibi görünürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Clana gircem. Atacak sonra tekrar alacak. Doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ok, umarım dediğin gibi bir sorun çıkmaz. Teşekkürler, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar