Asgard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 raistlin hafiften escinsel:) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 20:04 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sil sil, görmesinler brzdan siyah takımlı adamlar gelir evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hehe kilitledim kapıları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ne final fantasy si versınler blızzın elıne dagıtsın ortamı. merak edıyorum bu blizz neden cekmez bı anımasyon fılmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 raiste laf attı bak sen geliyo alev topu birazdan kafana [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:27 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya final fantasy örnekti işte, benim görmüş olduum en manyak anismasyon filmdir kendisi, (kisa film olaraktan animatrix'te iyi ama..) öyle işte, daha da iyileştirilip daha piskopat yapilabilir. sonra al sana Dragonlance the movie. ama nerdeee? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Suark. Sen çalışmalara başla. Oynatçam ben sana Raist'i =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 -ıgh bu ejderanlara draconianmı deniodu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bana filmin çıkması pek olası gelmiyor.Sonuçta sınırlı kesime hitap edecek... "Aaa ejderha mızrağı diye bir film gelmiş,hadi gidelim,hayatta kaçıramam!!" diyecek kadar büyük bir çoğunluk var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yaw bab iyi diosunda filmi yapsalar şöle süper çekimnler falan sora reklamlara versinler bak bakalım yüzüklerin efendisinden aldıgı gazla kaç kişi gidio:D Ayrıca baksana orlando bloom hala lotrdan aldıgı gazla gidio:D daha bi numarasını görmedik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 WOW un sinematiği tarzında birşeyler dew olabilir aslında. Ama çok para lazım 3 saatlik bir filme ki bunun seri olacağını düşünürsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar