endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 millet o kadar birilerin lvl kasmasını kıskanıyoki neler yapıyolar 0_o adamları sırf partye almadık diye ikinci charı alıp gelen sonra cafe den arkadaslarını cagırıp bizi ex kastırmamak için yaptıklarına bakın burası cw spotu ve cektigi seyleri nerden getirdiginiz dusunun bu kadar hırs yapmıs adamlar .... yorum sizin :( bu arada getirdi seylerin içinde falconda var onun ss almadım bu getirdikleri heryesi lureye katıp kestik adamlar yılmadan 1 saat boyunca devam ettiler .... [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 12:03 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 cız cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bak bu adamlara küfür valla billa az ko tarıhınde zaten hep olmus bır olay , yanımda olsa bu tıplar kesın katıl olmus coluk cocuk babasız buyurdu bu tıpler yuzunden...o kadar sınırlenıyorum bu ınsandan bozmalara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 kedidir kedi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Güzel Lure ..Drop ?.... Onları yapan Okul çocukları yanlış anlamayın harbidne okul çocukları..Ama ilk okuL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 aqagillerin başları bunlar Tazy_tikky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 zuahahah. bi tanede boss çekmişler. la sıkılmadan ta ordan burayamı getirmişler :D pes diyeck bişey yok. azimli insanlar :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 adamlar yılmadan 1 saat boyunca yaptıkar baktılar party dagılmıyo gittiler ama adamlardaki hırsa bakın .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 benide alın su partylere kasıyım azcık 63 de kaldım :D Tazy_tikyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bide vokerlik yok derler ....Kanka sıkma canını Sen pianada harpy spotunda Tirol warrior gördün mü hiçç.. WHO NEEDS OTHER HUMANS TO HELP ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bilenler bilir boğazda dark mare nasıl? Ya da eslant apos 1 de dark mare İnsan değil bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Orc bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 şimdi 6 mage party kurup ks için geldiler diycek bisey bulamıyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ailesine sevgilerini ilet bnmde selamımı söle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ben diyorum humanligin civisi cikti. adamlar artik isin cikini cikardilar. Mutluyum huzurluyum. 1 haftadir orcum ve orclugu gittikce daha cok seviyorum. --------------------------------------------------- Name: LovelyGirl&CotiLove Class: Shadow Knights&Arch Mage LVL: 70&63 NP: 179xxx &102xxx Clan: BadCompany&Clansiz:) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bu arada yeni dikkatimi çekti /save geri gelmiş command bölümüne :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 said: ben diyorum humanligin civisi cikti. adamlar artik isin cikini cikardilar. Mutluyum huzurluyum. 1 haftadir orcum ve orclugu gittikce daha cok seviyorum. --------------------------------------------------- Name: LovelyGirl&CotiLove Class: Shadow Knights&Arch Mage LVL: 70&63 NP: 179xxx &102xxx Clan: BadCompany&Clansiz:) Server: Ares sen cok dedin karus ol diye ex kasamam ordaya giderse demistim sana ama baska care kalmadı burda bu sekilde kasamıyoz orda party bulamayız en azından sinir olmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bak adamlar sizin icin nerelerden lure yapmıslar bence sırrf siz daha fazla ex kasın diye yanlıs anlıyosunuz xD. Onlar daha cocuk abileri ustlerine fazla gitmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 en guseli sen orc ol endless :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 oyun gittikce duzeliyo diyoz ama sonuc :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bundan pek bisey anlıyamadım ben ama neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 pm den yazdıgını gormedin heralde 0_o otoloot var 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 endless keşke böylesini hiç görmeypte sna açısaydk ama hergün böle halk çocukları görüyoruz yapmadkları kalmıo oysaki böle işlere harcıyacakları waktleri lwl kasmaya harcasalardı hepsi lwl 60 olrdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hadi adamın otoloot var dediginiz anlıyom adam eziq party bulmak için yapıyo ama oburleri adamlar 10 dk ugrasıp dm getiriyo .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driven35 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 endleess bunu kesersapımıydı adı neydi adam falcon trol captain ne bulsa çekti bu sabah cw lerin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar