AnarShe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 dupe yapmadığım halde itemlerim silindi diye geçende topic açmıştım hatta resimleri falan göstermiştim bi kaç kişi hacklenmişsin itemlerin silinmemiş falan demişti dün akşam pm atmış biri noldu geçenlerde çok ağlanıyodun paticikte çabuk sustun seni hackleyen bendim falan yazmış al bu ss leride koy paticiğe falan yazmış . eğer ben olsaydım emin ol ki buraya yapıştırırdım o ss leri ama zaten dün akşam oyuna giren çocuk 16 veya 17 yaşında biri ve çok güzelde cevap vermiş tebrik ettim kendisini. madem o kadar yüreklisin o çocuktan yediğin lafları buraya yapıştırda herkez okusun. milletin emeğiyle bi yerlere gelebiliyosan acınacak bi halde olduğunu bildirmeme gerek yok heralde. inşallah seninde başına gelir burada ağladığın zamanı görürüm işte o zaman sana k.çımla gülerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 sen o isleri yapcak son kisilerdensin be abi salla seni tanioruz biz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yok abi benim sinirlendiğim konu alıp bunlarıda koysana paticiğe falan demiş zaten çocuk cevabını çok güzel vermiş ss leri ben olmadığım için alamadım kendisi alıp koysun. çok istiyomuş ya. utancından koyamıyodur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Buyursun koysun bizde gorelim milletin işi yok haricinde hersey le ilgilenyo ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar