DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 ilk bölümde ne war neyok yaptım görev binasına giriorum adamla konuşurken saldırı baslaması lazım ama bende kimse saldırmıo ne yapmam lazım üçgündür ugrasıom bide cheatleri yazıom olmuo delircem :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Görevi bitirdikten sonra ödülünü almak için adama gitmen lazım. Saldırı o sırada oluyor. Eğer görevi bitirdiysen ve saldırı olmuyorsa garip. Yanlış hatırlıyor olabilirim tabii. Büyük ihtimalle baştan başlaman gerekiyor da, 3 gündür orda bekleyeceğine baştan başlasaydın epey ilerlemiş olurdun o da ayrı. Ama bekle biraz belki tam olarak hatırlayan olur.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 walla konuşmadıgım adam kalmadı bastan baslamakta cok kasar şimdi en son okları aldım herife verdim işte görevi aldıgım yerde iki tane eleman var binanın içinde birir heal yapıo o bina deilmi en az yüz kes konuştum heriflerle olmuo çıldırcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Bide herhangibi birşeyi yanlış yapınca baştanmı başlamak gerekio.Bu oyunun çözümünü bulabilcegim bi yr warmı ya ne zor oyunmuş :( bırakamıomda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HiVPoziTiF Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 trgamer'da detaylı taktik ve çözüm var yardımcı olur mutlaka adreside vereyim http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1228 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 geçemiom delircem biri yardım etysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HiVPoziTiF Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 baktın mı çözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Evet baktım hep onu uyguluyorum ama olmuor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Patch kurulu diilse patch kur bende de bi yerde takılmıştı patch kurunca direk geçti bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 patch i indir bendede cheapter 4 de benzer birsey olmusdu yapıcak hic bisey olmadıgı halde gitmem gereken yere gidemiyordum bir onceki sav e donunce düzelmisdi oyunda bisürü bug var daha simdiden geri dönmeye üseniyorsan ileride cook ugrasicaksin demekdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 patchi nerden kurucam acaba bilen warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar