Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Chief


Castigater

Öne çıkan mesajlar

Daha önce konubaşlığı açıldı mı bilmiyorum araştırmadım, açılmışsa kızmayın :)

Dün can sıkıntısından gidip bu oyunu aldım, real time strateji oyunu diyebiliriz ama oyunu strateji oyunlarından farklı klan yanı itfaiyeci olmanız. Şehirde çıkan yangınları sönndürmek için ufak bi itfaiye ekibiyle yangın bölgesine gidiyorsunuz. Yanan binanın türüne göre size yangını söndürmek dışında ekstra görevler veriliyor. Mesela banka yanarken içinde değerli eşyaların olduğu kasayı kurtarmanı fln söylüyor. Ayrıca yangın yerinde araçların yanmaması için özel eğitimli bir itfaiyeci araçları kullanarak yangın yerinden uzaklaştırıyor. Bunun dışında ambulans, itfaiye aracı gibi çeşitli araçlarda kullanıyorsunuz ve tabiki oyundaki en buyuk amaç hayat kurtarmak.

Oyunun grafik motoru w3'e benziyor. Haritada zoom yapabiliyorsunuz, kamerayı 360" çevirebiliyorsunuz. Grafikler çok güzel tasarlanmış. Alevler ve patlama efektleri çok güzel (gf4mx sahipleri üzülecekler)

Uzun süredir aynı oyunu oynamaktan bıkmış kişilere tavsiye ederim oldukça eğlenceli ve farklı bir oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

levelda yazanlar yazarın kendi görüşleri olduğundan herkesi bağlamaz,bug pek göremedim,kamera açıları bazen bayıyo ama zevkli oyun,ben sildim acaip kasıyodu[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 2 bug var bende farkettim ama oyle oynanabilirliği çoooooooooooooook fazla etkileyecek turden şeyler değil. kamera açıları gayet güzel kamera açıları yuzunden oynanabilirliğin azalması gibi bi şey söz konusu değil. zaten duvarlarda kullanman gereken düğmeler, yerde yatan yaralılar, kırman gereken kapılar varsa parladıkları için ters kamera açısından bakıyo olsan bile hemen görülüyor. Bug ise şöyle bazen itfaiye aracının merdiveni açılmıyor adamı hasta edio bölümü baştan load etmen egreke biliyor. o görevde ilerleyipte önceden save yapmadıysan butun bölümü baştan oynaman gerekebilir. bide sağlam bi pc lazım oyun kasabilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...