smerten Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 oynayan fln var mı? ist.te belki oynarız bı ara (once satın almam lazım tabıı) starter pack'ın fıyatını bılen? bıde..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 tavsiye etmem..ilk çıktıında bende güzel bişey sandım ama beklediğim gibi çıkmadı.Tam bi Ziyan...[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Jarlaxle, 05 September 2003 23:32 tarihinde demiş ki: tavsiye etmem..ilk çıktıında bende güzel bişey sandım ama beklediğim gibi çıkmadı.Tam bi Ziyan...[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. nie ki bea? oynanmıcak kadar kotu bıle olsa odama dızerım abı.. hea bazı ları guzel olmamıs fazla ma olsun (gecen jean greyı gosterdı bı ark. baya baya cırkın olmus ama juggernut oyle degıl mesela)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ee cahilliğimi mazur görün de warhammer ayarında bişey mi bu? yani minyatürlü falan? öyle bişey kalmış aklımda doğru mudur?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 evt değişik bi versiyonu warhammerın mage knight ı biliyosundur belki onun yandan yemişi :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 thor da var mı?[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 mage knhıgt'ı bılmem bılıyomusun ama soyle dusun marvel karakterlerını coooooook basıt bı warhammer kuralıyla oynuyosun ama boyalı fln cıkıyo warhammer gıbı degıl o bakımdan benım gıbı sevıyosan marvel karakterlerını baya guzel.. yanı thor var mı bılmıyorum? (abı oluyorum zaten bı cızgı roman dathorun olmasına :) )[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 thor da var http://www.wizkidsgames.com/heroclix/marvel/figuregallery.asp?unitid=2737 burdan bakabilirsin thor a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 biraz dusuk olsa puanı thor baya saglam olurmus aslında.. .. ama turkuıyeye yenı geldı fln Clobberin Time bıde xplosion var o nezamn gelrı bılmıyom[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar