Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 $u anda client iniyor hangi serveri önerirsiniz :) karekteri ne açhayım ? kasınca hayvani olacak karekter hangisiyse onu söyleyin onunla başlayım neyse oyuna girince daha çok soru sorabilirim çok eskiden 2 gün falan oynamıştım 29 a kadar kasıp bırakmıştım. Bide şu anda normal client iniyor ba$ka indirmem gereken update vs varmı ? [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 22:38 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 başka indirmen gereken bişey yok fakat, Oyunu Launcher dan açıp updatelerini yapman gerekir. 45 dk. falan sürer bunlar bi sorun çıkmazsa. Aslında hiç başlamasan daha iyi. Ama yinede başlıycam dersen sana yardımcı oluruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Neyse iniyor zaten 3 saatten önce inmez. Uyarın için saol ama Ultimadan gelmeyiz :p onu bırakıncada bole bi boşlukta kaldım gibi oldu =) baktım millet oynuyor başlıyalım dedik hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 başlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ALLAH KORUSUN tütütütüttütü Gelsin iyilik gitsin Ko gelsin iyilik gitsin ko Nazar boncuğu sarımsak yeter heralde BAŞLAMAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Gereksiz mesajlar atmassanız sevinecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gereksiz değil sağlığın sosyal hayatın notların Ve en onemlisi psikolojin için bizi dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 . [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:15 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Şuan premiumsuzlar giremiyor sanıyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 girilmio sanırım...:Dçünkü bomboş görünmesine raamen non-pre dio BeNDe:D [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:09 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nickini dikkatli sec. GM nicki olmas1n.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Emin olun sizden daha çok online gaming hayatım vardır o yüzden o yönde tavsiyeler vereceğine oyun hakkında yeni başlıyan birinin bilmesi gerekenleri söylerseniz daha iyi olacak. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:13 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 eüüü doğru, aklımdan çıkmış tamamen premium olayı. Evet dereque doğru söylemiş, eğer yanlışlıkla GM nicki yazarsan (ki böyle bi izbeliği yapmak zordur) accountunu banlıyorlar ve bi daha açmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 giriliyor :) ilk once x3 yada o3 yada baska 1 servera giriyorusun oyundayken select char yapıyor ve back diyorusun sonra istedigin servera gir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Nickimi Chasten yapmayı dusunuyorum sorun olmaz umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Beramusda level 41 char buldum arkadaştan onunla oynucam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Evet online gaming de daha çok tecrüben varsa yukarıdaki stickyleri incelersen İŞİNE YARAYANLARI bulabilirsin. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 biraz yardımcı olam o zaman once en usteki sbt konuları oku bence sana faydası olur server olarak edena daha 1 haftalık server ama bence xiegenon wya olympiadan baslayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Questlerde biraz zorlanacam sanırım gerisi kolay gibi gözüküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bence yeni başlıyosan edenada başla herkesle eşitolursun lvl ve item bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Beramusda Level 41 bir charla ba$lıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 lvl 41i zaten 1 günde yaparsın sağlam kasarsan ve TECRÜBEN varsa Online oyunlarda.. Tavsiye EDANA'da başla yeni Açılan bi serverda şansın ve party bulman daha kolay.. Beramus gibi iLLegaL işlerin hat safhada Olduğu bi serverda oynamanı tavsiye etmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 tostumu yedim edanada seni bekliyorum chasten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sakın başlama beramusta en kötü server orala sakın edana en uygunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 edana'da başlıyım ozaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar