Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlıdımda =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
$u anda client iniyor hangi serveri önerirsiniz :) karekteri ne açhayım ? kasınca hayvani olacak karekter hangisiyse onu söyleyin onunla başlayım neyse oyuna girince daha çok soru sorabilirim çok eskiden 2 gün falan oynamıştım 29 a kadar kasıp bırakmıştım.

Bide şu anda normal client iniyor ba$ka indirmem gereken update vs varmı ?

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 22:38 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
başka indirmen gereken bişey yok fakat, Oyunu Launcher dan açıp updatelerini yapman gerekir. 45 dk. falan sürer bunlar bi sorun çıkmazsa.

Aslında hiç başlamasan daha iyi.
Ama yinede başlıycam dersen sana yardımcı oluruz...
Mesaj tarihi:
Neyse iniyor zaten 3 saatten önce inmez.

Uyarın için saol ama Ultimadan gelmeyiz :p onu bırakıncada bole bi boşlukta kaldım gibi oldu =) baktım millet oynuyor başlıyalım dedik hayırlısı :)
Mesaj tarihi:
ALLAH KORUSUN

tütütütüttütü

Gelsin iyilik gitsin Ko
gelsin iyilik gitsin ko

Nazar boncuğu

sarımsak

yeter heralde BAŞLAMAAAAAAA
Mesaj tarihi:
Emin olun sizden daha çok online gaming hayatım vardır o yüzden o yönde tavsiyeler vereceğine oyun hakkında yeni başlıyan birinin bilmesi gerekenleri söylerseniz daha iyi olacak.

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:13 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eüüü doğru, aklımdan çıkmış tamamen premium olayı.

Evet dereque doğru söylemiş, eğer yanlışlıkla GM nicki yazarsan (ki böyle bi izbeliği yapmak zordur) accountunu banlıyorlar ve bi daha açmıyorlar.
Mesaj tarihi:
lvl 41i zaten 1 günde yaparsın sağlam kasarsan ve TECRÜBEN varsa Online oyunlarda.. Tavsiye EDANA'da başla yeni Açılan bi serverda şansın ve party bulman daha kolay.. Beramus gibi iLLegaL işlerin hat safhada Olduğu bi serverda oynamanı tavsiye etmem...
  • Yeni Oluştur...