Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

raBBiT =)

beybin

Öne çıkan mesajlar

Önce baştan şu fark edilmeli:

Kişisel
sorunlarımız, dertlerimiz, paylaşmak istediklerimiz... community feelin olayı.

Buraya kadar bir problemde yok sanırım.Ama gel gelelim yorumlara,muhalefet olunmalara,saçma sapan yok bende sıçma zamanmı yazayım muhabbetine.Ne kadarda gereksiz ne kadarda acizce yorumlar bunlar,boş baş kaldırışlar.Nedendir bilemiyorum aslında ama tahmin edebiliyorum ki siberliğin gücü olsa gerek bu.Durup durduk sataşmalar,bir şeyleri kanıtlama çabasımı diyeyim ne diyeyim artık.İnsanları ezme çabası gerçekten de hiç bir sebeb yok iken.Bu problemliliğin göstergesidir.İnkar edilemez başka hiç bir alternatif düşünce akıl bunu kabul etmez çünkü.Burası bir forum ise bir paylaşım ise bunu kullanmalıyız uygun haraket etmeliyiz eğer acizliğinin olmadığını ispatlamak istiyorsan şayet ozaman bırak şu internetide birazcık yetiş dışarıda bazı şeylerin farkına var hiç fark etmez 30 yaşında da olsan 40 yaşında da olsan geç kalmamışsındır merak etme...
Sosyal ağlarda paylaş

fistan o paragrafın tümyükünü üstüne alma.topiği başından beri okumuşsan bir çok insanın saçmaladığını , ben de sıçtıım saati yazacam (yaz kardeşim allah allah??paylaşılcak şeyin buysa yaz ) demeleri vs. bunlardan bahsediyor.haklı da yani.

[ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 05:34 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...