aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 huzurlu uygarlik, verimsiz uygarliktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sen akpli değilmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kim akp lideğilmi??pardon??ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kim o akpli XD bana diyosan ben takım tutmam milli takımı tutuyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 haa ok. o zaman fincanı taştan oyarlar jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 rabit böylelikle ilgine mazhar oldu bu durum =) matkabın neyi neyle oyduğunu öğrendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 icine ne koyarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 rabit merak ediyosa ben cevap veririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Önce baştan şu fark edilmeli: Kişisel sorunlarımız, dertlerimiz, paylaşmak istediklerimiz... community feelin olayı. Buraya kadar bir problemde yok sanırım.Ama gel gelelim yorumlara,muhalefet olunmalara,saçma sapan yok bende sıçma zamanmı yazayım muhabbetine.Ne kadarda gereksiz ne kadarda acizce yorumlar bunlar,boş baş kaldırışlar.Nedendir bilemiyorum aslında ama tahmin edebiliyorum ki siberliğin gücü olsa gerek bu.Durup durduk sataşmalar,bir şeyleri kanıtlama çabasımı diyeyim ne diyeyim artık.İnsanları ezme çabası gerçekten de hiç bir sebeb yok iken.Bu problemliliğin göstergesidir.İnkar edilemez başka hiç bir alternatif düşünce akıl bunu kabul etmez çünkü.Burası bir forum ise bir paylaşım ise bunu kullanmalıyız uygun haraket etmeliyiz eğer acizliğinin olmadığını ispatlamak istiyorsan şayet ozaman bırak şu internetide birazcık yetiş dışarıda bazı şeylerin farkına var hiç fark etmez 30 yaşında da olsan 40 yaşında da olsan geç kalmamışsındır merak etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tmm kızma hemen rabit biz sadece geçerken uğradıydık.yarına burda olmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 şerefsizim benim aklıma gelmişti sc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hı hı really... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Fistan onu biliyoruz başka bişey söyle :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 post mu kasıyorsunuz bakim=P (derken post kasmak ne gariptirr) hadi uyuyn ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 terapiye vericek param yok, ustume gelmeyin pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ne diyim ya.arkadaş iki dk'da alakasızca beni darbeliden tut, kendi içinde bişiler yaşayan vs. gibi tanımlamalara sokup üstüne bi de yorum köstürdü bi de sölediklerine inanarak emirler verdi. kthxby diyim bunu da biliyon mu soulcube? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 şaka maka beybin iyi aklıma getirdin biz eskiden arada post falan kasardık şimdi öyle bişey yok dimi kalktı onlar. Fistan hey dude sen iyi bilirsin bu işleri buranın müdavimisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hakket benim post sayım kaç oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 fistan o paragrafın tümyükünü üstüne alma.topiği başından beri okumuşsan bir çok insanın saçmaladığını , ben de sıçtıım saati yazacam (yaz kardeşim allah allah??paylaşılcak şeyin buysa yaz ) demeleri vs. bunlardan bahsediyor.haklı da yani. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 05:34 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 banane ya isterseniz beraber osuruyoruz topici açın ben bişi demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 gidin uyuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mutluluklar :) Saat 07:04 sıçmaya gidiorum bunu çok içten yazıorum arkadaşların böle bi topic açmış olmasını yanlış bulmuorum. Sıçtıktan sonra uyuycam . İyi uykular . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 mutlu sıçmalarr=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Uyumadim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar