SadGamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Başlığı daha küçük yazamadım. Birkaç gündür virus definitionsu çektikten sonra installing kısmında hep aynı yerde hata veriyor.(Crackli versiyon) Definitionlarım 8.3.2006.Tarihine ait yanlız şu ilgimi çekti: Subscription Service : 8.7.2006 Tam nedemek anlamadım. Buna göre Norton A-V 2006'ya geçmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 norton bir senelik update servisi satıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Kaspersky AntVirus Personal'a geçtim. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 14:57 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Norton'un subscription'ını ayrı satın alıyosun, subscription biterse hiçbir updatei alamazsın sadece virus definitions değil. Aslında kanunen 5 yıl bpoyunca destek vermeleri gerekiyor ama nası yapmışlarsa paralı yapmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar