Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dagger onlarda izmirde var be =)) ya varya yaptıgınız sacmalık ha, izmirliyim istanbul>izmir neden? gece 4 te de trafik olabiliyor ondan.Muhteşem bişi, kesinlikle efsanevi bir şehir tabi eksileride var. izmir>istanbul neden? gece 4 te trafik olmuyor ondan. ---------------------------------- yani göreceli herşey =) bence mavi en güzel renk hadi atışın bakim
ses Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya burda tartışılan hangisi daha iyi değil...Odun bi arkadaş olaya eleştiri yaklaşımından uzak daldı sonucuda herkesi savunmaya çektirdi.Yoksa elbette 2 güzide ilimizinde kendi has artıları ve eksileri mevcuttur...
Utterable Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bi kentkarttan konu nerelere geldi. Bence herkese kendi yaşadığı yer süper geliyor, diğer şehirler yalan oluyor. Yani mesela Kars' ta yaşayan birisi İstanbul' a gitse "Burası iğrenç öyk, ben Kars' ı özledim" der. Çünkü orası onun memleketi. Memleketini(şehir olarak) sevmeyen insan yoktur.
Dagger Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Suark bak özellikle 30 mekan dedim :) o kadar yok.. 2 saatlik trafik hiç görmedim. araba yarışı da istanbuldakiler gibi değil :) ha kentkarttaki bayanın sesine gelince daha düzgün bi hoparlör koyulabilirdi o aletlere hoparlörden dolayı çok boğuk çıkıyor ses...
Rahan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 odunu ıslayayım geliyorum ben şimdi oraya. olaya bak iki satır geyik yapayım dedim şehre saygı zalimlere nalet mitingi yapacaklar.
ses Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 normal ilerleyen bi konun ortasına "İzmirde nerenin kazası?" diye bi soruyla atlarsan tepkilere şaşırmaman gerek...
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Çokta fifi lol :) yaw eskiden o konakata ki ışık neydi sesli olan gecinızzz mı ne diyodu :D [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:31 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Rahan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 said: İzmiri beğenmeyenler bi zahmet gelmesin...Zaten dallamaların alayından gına geldi sizde gelip ortamı rezile çevirmeyin...Ulan o beğenmediğin metroyla hergün binlerce insan rahat rahat seyahat ediyor oturduğun yerden şekil yapma...! (tepkinin kusuruna bakmayın izmiri severim sevmeyeni insandan saymam) normal giden başlığa da bakınız. heh. neyse takılın siz.. izmir canavar gibi şehir de, işte göçler bitiriyor kent kültürünü. bi de boşa aramayın, şehirler arasında konsolosluk elçilik gibi kavramlar olmuyor..
elvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 neyin sidigini kimle neden yarıştırıyorsunuz anlamıyorum.
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 enyalios kesinlikle abi aynen şöyleydi Beakleyinis geaçiniz eeuheu. @dagger; ağaç düşünce kaza fln olunca oluyor =) ama tabiki istle yarışamaz trafik konusunda kimse heeh
Öne çıkan mesajlar