eldiablo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yürüyorum yavaş yavaş alnım yukarıda kaldırırım başımı şafağa dalgalanır saçlarım rüzgarda göğsümde iman, dilimde rus marşı yürüyorum kulaklarımda komünizm yankıları bir güzel seyir eder uzaktan gidemem yanına, ayaklarım çıplak gelemez yanıma, yollarım taştan pabuçları camdan prenses yürüyemez bu yolda takılır ayağı taşa, düşer kırılır camdan pabuçları, acır canı yapamaz çıplak utanır, üşür yürüyemez bizim yürüdüğümüz yolda çöldeki zambak gibi ölür [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 17:46 tarihinde, eldiablo tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 1- pabuç nasıl kırılıo? 2-üşüo mu menem şey? çöldeki zambak gibi öleemz o zman. daha iileri...
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 malikciğim özür diliyorum kelimeyi yazmayı unutmuşum.şimdi yazdım bir daha oku istersen. ayrıca çölde ölen zambak.orada güzelin zambak gibi narin ve hassas olduğu vurgulanıyor [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 17:48 tarihinde, eldiablo tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 camdan pabuçta saçmada neyse. aşk şiirlri beklioruz senden abi. dene bi istersen. yaparsın ciddiyim.
Deniz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 "bir güzel seyir eder uzaktan gidemem yanına, ayaklarım çıplak gelemez yanıma, yollarım taştan pabuçları camdan prenses yürüyemez bu yolda takılır ayağı taşa, düşer kırılır camdan pabuçları, acır canı yapamaz çıplak utanır, üşür yürüyemez bizim yürüdüğümüz yolda çöldeki zambak gibi ölür" ask sıırı ıste.anlasılmıyan kısım ne?
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ziyadesiyle boktan . fikrim bu laga luga yapma .
somebody Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 anlamadim hicbirsey. ilk kitada komünizm ikinci kitada dünyalari birbirinden ayri olan iki gencin aski (tek tarafli aski) anlatilmis gibi geldi. dogru mudur ?
somebody Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 biraz demagoji var... ama acikli bir durum gerçek hayata uyarlasaniza. fakir genç ile zengin kiz... vay bee... veya çok güzel bir kiz ile çirkin bir genç... Allah herkese mutluluklar versin ne diyim......
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 tamam arkadaşlar bir daha (en azından buraya) fikir içeren şiirler yazmayacağım
somebody Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ayip ediyorsun eldiablo. yaz yaz da okuyalim.. ne olursa olsun yaz.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 belki seyreden güzel kız komunizmin ta kendisidir :) oLamaz mı ? [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 10:38 tarihinde, BoDrUmLu tarafından güncellenmiştir ]
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 komünizm hiç bir zaman zarif bir şekilde gelmedi camdan pabuçlara dikkatini çekerim...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben çözemedim. kafa zaten bi milyon. hocaya da abdye de essaye de dümdüz gidiyorum.. çalışmıyor saksı..
emre2372 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bence yazilarinin arasina bir satir cekersen daha iyi olur. komunizm iceren bir şiire yorum yapmak istemem fakat ikinci yazdigin yazi icin gonlune saglik bende canlandirdigin o duygular icin. Basarilarin devamini dilerim kolay gelsin...
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: camdan pabuçta saçmada neyse. külkedisini hiç duymadın galiba? bi de dahi anlamındaki -da ayrı yazılır.
malik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 külkedisine mantıklı demiorum ki ben?:) dikkat ederim da ya.
eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ya ordaki camdan pabuçun külkedisi ile bi alakası yok.ben onu orada zerafetin simgesi olarak kullandım.hani özenilir ya burjuvanın kibarlığına, görgüsüne....
Öne çıkan mesajlar