izmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kırk yılda 1 2 laf edelım dedım 1 ı topıc patlatıldı 2. sınde de onune gelen tas atıo sallıcam ustunuze acıd ı az kaldı XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sen kimsin ki tınlamıyorsun..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 sunu bile tartısma konusu haline getirdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Yok ne kadar rahatsız war kendini 1 b*k sanan... Alayı buraya toplanmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tosbik genel konusme len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 dupsssssss yavas ol tospik 1 seneyi gecti benim bu siteye takılmam kimsenin kendini bişey sandıgı yok kocum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 40 ılda 1 laf ette adam sansılar dıycem ama lafı da adam gıbı et neyse zaten sallamaya gelmez senı bebe oldugun bellı ettın....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bi organizasyon yapicaz icine edildi yani.. pfff alti üstü eglenelim diye bisey yapicaktik. Neyse sallayin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ak sakallı kara dede olarak ruyalarına gırersem sasma cleapatra her kese bebe demen senın bebe olmadıgın anlamına gelmıo torunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hasan lutfen tmm ben tum laflarmı gerı cekıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sadece katilacak kişiler yorum yapsin lütfen bu topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claopatra Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben claopatra degılım yukarıdayazdım bu nıck sadee uyelıgım olamdıgından kulanıyorum oyundakı nıck ( iH4Teu ) mee olayınıda senle sonra gorusuruz bı zaman..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tmm hasan ozmn katılmıcaklarla muhatap olmıyayım dahada topıc patlamasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Jade classman ne demek onu söyle yada benim yazdığım gibi yazdıklarıma cevap ver sen ezik sen bilmem nesin demekten başka birşey yapabiliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tasci ne yapmaya çalıştıgını anlamadım bi türlü burda eglenmek için bişiler yapılmaya çalışıo takmışssın jade_Real böle demiş şöyle yapmış onun hakkında açılmış milyar tane topic var ne de olsa upla birini ona yaz boş boş işlerin için burayı kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 takmışssın jade_Real mı ? sabah ingilizce yazmaya çalışan bir arkadaşın yaptığı ufak yanlış yüzünden ezik ingilizce bile bilmiyor gibi tavırlara giren arkadaşın götünden " classman " diye bir laf çıkarmasının ne derece komik olduğunu tahmin edemiyorsun sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 abi bu ne her topicte kendini bilmezler?adam bişeyler düşünmüş turnuva demiş herkes yorumunu yapmış siz gelin ona buna .ok atın bumudur adalet?jadereal orda picalloyu mu kötülemiş?turnuva fikrine laf mi atmiş?hayir sadece yorumunu yapmış ki buna kızıcak birisi varsa picallo_Tr dir oda azını açmadıgına göre 3.kişi yerine düşmeyin,kendinizi küçük düşürmeyin insanlara küfrederken biraz düşünün yaşını,yerini itibarını..herkes tutturmuş jadereal jadereal küfürler laf sokmalar nereye kadar?kendi annenize küfretmeyi denesenize?bukadar seviyesizlik olmaz biraz düşünün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ya beyler farklı konularda acılan topicleri baskalarını karalamak icin kullanıyorusunuz. Onun dısanda oneren kişi olarak PicaLLo para işini cozmus cz de kesinlikle olmaz bu iş human ile human nası kapıscak arena bi sekilde bosaltılır ve ordakilere solediginizde herhalde bi sekilde laftan anlarlar ve zaten turnuvaya katılcak kişiler herhalde orayı temizleye bilir. Bide sen takılmıcaksan konusma demeyin.Katılmak isterdim ama Şuan Charım yok kendi yaptıgım aptallıklardan dolayı banlı. Keske onları yapmasaydımda bende katılsaydım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 PiCaLLo_TR bende katılmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 PiCaLLo_TR bende katılmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Katilmak isteyenler pati pm den. Levellarini , classlarini ve oyunda bulunduğu saatleri yazsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben zaten attım pm imi ama atmayanlar atamayanlar için up ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 PiCaLLo_TR Assassin 67 ih4teu Assassin 65 _Judgement_ Warrior 61 arno Warrior 65 46_tr Assassin 61 indream Archer 65 axicocuk Battlepriest 62 arben Warrior 62 endless_nightmare Mage 65 buffs_bunny Int Priest 66 wildrain Assassin 62 by_hacker_warwas Assassin 54 Tweety Assassin 65 priest_33 Battlepriest 62 Islak_Tosbaga Warrior 64 honoured Archer 67 korkuthan Archer 63 oposse Assassin 57 fatal mage 62 Simdiye kadar gelen kişiler bunlar. 19 kişi. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 18:06 tarihinde, PiCaLLo_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 burial we murtazayı istiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben battle priest deilim int priestım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar