Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiler Arasinda 1v1 Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar böyle bir turnuva düzenlemeyi düşünüyorum. Benim düşüncelerim şunlar.

Herkez kendi classi ile mücadele edecek. Yani mage vs mage , assassin vs assassin gibi. Katilma ücretli olmasi lazim ki sonunda kazanan kişiye toplanan parayi verelim. Bence adam başı 10m yeter.

Katilmak isteyenler pati pm den. Levellarini , classlarini ve oyunda bulunduğu saatleri yazsınlar.

Fikirlerinizi bekliyorum. Server Ares.
Mesaj tarihi:
ben oyunu bırktm ama güsel olabilr gbi duruo bi ama sadece 5-10 adm girr bnce çnkü alt düzydeki ares patileri lwl 66 da bile ezilrler

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 17:23 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
vivendi... Adam sana zaten "hade bi çayırda toplanalım da tekme tokat birbirimize dalalım" demiyo. Düşünülmesi gereken mekan, 1v1 nerde karşılaşılır? Arena demeyin, orada kimse kimseyi rahat bırakmaz. Bence bunu bir düşünün.
Mesaj tarihi:
ıı dusunce super olurda soyle bısey var her charın mesela ben yaptım butun assasınlar hepsını yatırdım bana odul vercekmısın yoksa karsıma mage warıor bırını cıkartıp onu yatırmamımı ıstıyceksın bunu anlamadım....
Mesaj tarihi:
sonra da fenerli v.s cimbomlu turnuvasi yapak
asdsafsaf :=)
şaka 1 yana hakkaten güzel fikir...
62 lvl human bp ares 24 saat online genelde gündüz 5-12 arasi moradon dier zamanlar cz :)
  • Yeni Oluştur...