DiABoLiK Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Arkadaşlar iki sorum olcak bilenleri yardımını bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ediyorum... 1-) Clan adından memnun değiliz diyelim. İsmini değiştermek istiyoruz. Herkesede yeni clan diye anlatmak uzun sürecek. Clanı bozmadan clan adı değişebilirmi? (böyle birşey varsa ayrıntılı anlatırmısınız?...) 2-) Yukardaki işlemi yaptık diyelim bu seferde clanı devretmek istiyoruz. Yine aynı şekilde clan bozulmadan başka birine devir mümkünmü? Yani lider değişecek ama clan aynı kalacak? (böyle birşey varsa ayrıntılı anlatırmısınız?...) Sorularım bukadar eğer yardım ederseniz çok teşekkür ederim.... SAYGILARIMLA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Clan adı değişmesi gibi bir durum söz konusu değil. Kaldı ki bir de devir durumu var, mümkün değil. Yeni clan kurmak durumundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 2si de mümkün değil :( ama bug zamanında şööle 1 olay başimiza gelmişti clanı bozduk 1 dakka geçmeden yeni bir clan açtık, tüm elemanlar o clanda idi tekrar :) lider ayni idi, ama grade 5 olarak başlamiştik... normal ko şartlari altinda bu 2si de mümkün değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 clanın ismi degiştigi zaman aynı clan devam edebiliyo yaptık biz iyi biliyorum... ikincisi ise leaderi degiştirmek için gm ulasmanız lazım baska yolu yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 clan ismi değiştirme diye 1 seçenek yok ki ama? ancak clanı bozarsin yeniden kurarsin, bizim bug lu ko zamaninda (gerçi ne zaman bug olmadi ki) clani bozup yeni isimle kurmuşturk memberlar aynen dewam ediyordu asistler fln da... ama sair zamanlarda yaptiğimizda ayni şey olmadi, herkesi tek tek aldik clana bugonline :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 endless_night pati § 24 Mart 2006, Cuma - 16:07 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- clanın ismi degiştigi zaman aynı clan devam edebiliyo yaptık biz iyi biliyorum... ikincisi ise leaderi degiştirmek için gm ulasmanız lazım baska yolu yok ! Birinci dediğin nasıl yapılıyor anlatırmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 clan leaderi direk gidip clanı bozmadan yeni isim alabiliyo clan devam ediyo biz clanın ismini heaven yaparken bunu yapmıstık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 mms bunu hiç denemedim :) axi sux x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar