Phlox Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 merhabalar, az sonra garantiye gidip şu sanal kart işini halledicem ama az önce bir şubesini aradım kafama birşey takıldı. sanal kart kullanmanız için kredi kartınız olması lazım bu da başvurduktan 10-15 gün sonra elinize geçer dediler. arkadaşım da direk vadesiz mevduat hesabı açtırıp sanal kartı aktif et , kredi kartı falan gerekmiyor dedi :) hangisi doğrudur ona göre çıkıp hallediyim şu işi. açılan konuları arattırdım kesin cevap bulamadım, varsa da şimdiden afedersiniz :) [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 13:13 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sanal kredi kartı ve sanal kart olarak 2 kartı var garanti'nin internet işlemleri için sanal kredi kartına limit koyup paran yokken de işlem yapabiliyosun ama sanal kart için hesabında para olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 onu sormuyorum :p bildiğimiz herkesin kullandığı sanal kart için hesabım olması yeterli mi yoksa ayrıca kredi kartım mı olması lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sanal kart için hesap yeterli (anlamamışım soruyu hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bak senin için en mantıklı olanı söylüyorum onu yap =) Paracard alıcaksın Garantiden. Paracard nedir ? Paracard Garantiden alınan Visa Electron kartın garantisel sekilde adlandırılmış seklidir. Paracard almak için en yakın garanti subesine gidip Vadesiz YTL hesabı açtırmak istedigini sölüyorsun. Onlar sana hesabını açtıktan sonra eline sarı veya kırmızı olmak suretiyle bir hesap cüzdani veriyor. Ve he internet üzerinde kullanabilecegin hem de alışverişlerinde kullanabilicegin bir paracard ın oluyor. Para yatırmak için bankaya gidip hesap cüzdanını vererek gişelerden işlem yapıyorsun. Sonuç : Paracard güzel,Ne kadar para o kadar harca. Kredi kartı sux olabiliyor bazen.. Paracard'ın sana gelme süresi min 1 max 2 haftadır. Eger istanbuldaysan daha kısa sürede de gelebilir pektabi =) [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 13:59 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 garanti kredi kartın varsa internet şubesinden sanal kartı hemen açtırabiliyosun sanal kartla yaptığın bütün ödemeler ay sonunda kredi kartına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sanal kard için hesap yeterli,nerden biliyorum bendede sanal kard var ordan :).Birde sanl kredi kartı var onun için kredi kartı lazım onuda yazmış arkadaşlar zaten. Gerekli olan ccv ,son kullanma tarihini kartı yaratınca göreceksin zaten.Birde kart mastercard haberin olsun.Hesaptan paranı aktarıp kullanıyorsun. Paracard işine gelince hesabı açtıktan sonra sana 1 hafta içinde falan gönderiyorlar zaten ama sanal kartı aynı gün kullanabilirsin hesabı açıp dikkat et hesabı açarken internet bankacılığınıda açtırmak istiyorum diyeceksin [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 15:32 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bende sanal kart kullanıyorum ve kredi kartına ihtiyaç yok sadece hesap yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aynen sanal kart isi çözüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 arkadaslar bu sanal kart banka kartı ile oluyor yani hesabında ne kdr varsa o kdr kullanabiliyorsun ama ben bununla wow da aylık ücreti ödeyebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 evet hesaptan sanal karta aktarırsın parayı o paraylada aylı ücreti ödersin. ben öyle yapıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Cok tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar