A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Valla chef için üzüldüm,hele kasabayı hindilerin istilası sırasında chef'in william wallace gibi yüzünü boyayıp en önde hindilere daldığı bölümü hala unutamıyorum:)Umarım yeni bomba karakterler üretirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 topic hemen dinler mantiklimi hangi din daha aptalca topicine donmus . ben konuyla alakali sunu dicem bi kac ay once aldigim cnbc-e dergide isaac hayes'in scientology bolumuyle bi sorunu olmadigini ama scientologyde yetkili insanlarin diziden ayrilmasi icin baski yaptigi yaziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ohom tom cruise ohom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 o değil de, penth'in her din içerikli konuya, neresinden olursa olsun dalıp "islam suxXXx, l2p yor relicın, kkthnxbye!!birbir!!" demesini seviyorum. herhangi bir başlıkta ilahi (divine) herhangi bir kelime geçiyorsa penthin bu yorumlarını arıyor gözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 penthe laflar hazirladim ama ahirete sakliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Suck all my chocolate salty balls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 körle yatan şaşı kalkar misali... adam bi de penthin şusunu busunu seviyorum diyo adam özgürlük diye ifade özgürlüü diye her içinde din olan konuya bok atmaya çalışıyo illa kafa bulandırmaya çalışıyo sonra da seviyorum.ei sev banane.ben sevmiyorum her dinle ilgili konuda laf salatası yapılmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar