Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstünde İç Savaş Çıkarsa...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hay allahım yaaa sizde varya nerede bi açık bulayım da onu yazayım cvp olarak diye düşünüp duruyonuz.Ne bileyim ben bunun daha önce verildiğini.İşim yok bunu paylaşmadan önce bide onu mu arayacam ben "aaaa açıldı mı acaba?" diye. böyle bişi bulmuşum paylaşmışım iştee alala yaw... İnsanın keyfini kaçırıyonuz...
Mesaj tarihi:
ARAMA diye bi link var yukarida.

ibret olsun diye soyleyelim, mail'la gelen veya arkadaslarinizin yolladigi bicok konu zaten acilmistir burda. onun icin bu tip seyleri buraya c/p'lemek mantiksiz. hadi onu gectim foruma c/p yapmak bile sikiciyken kendinizin olmayan bi seyin buraya konulmus olma ihtimalini dusunmek sizi bi daha sikintiya dusursun ki acmayin.

bi de aquila ayip yani, saat daha 12 olmadi bi de millete uyanigim ayaklari yapiyosun ;)

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 06:43 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
riglous siz daha bu foruma üye değilken biz o yukarıda ARAMA var cümlesini Script Sharing bölümünde çok söylüyorduk.O yüzden kafa tutarmış gibi konuşman çok saçma... :) Ayrıca böyle konuşarak kimsenin günahını almaa.Ben bunu c/p yapmadım... Google'da öyle takılıyordum ki hoşuma gitti ve burada paylaşayım dedim.Ha arama fln bilmem ne yapmamış olabilirim.İllaa ARAMAA yaapp bilmem ne diye konuşmana gerek yok.2001 yılından beri bizde biliyoruz yukarıda ARAMA olduğunu alala yaaaa
Mesaj tarihi:
yok biliyorum o zamanları da ondan söyledim.. sallanmıyodun kimse tarafından, sadece elinin altında komutlar vardı.. neyse bencede konu sapıttı ownageravenloft..
Mesaj tarihi:
En son açtığım server Nemedia isminde bi UO Server'dı. Yaklaşık 1.5 sene oldu sanırım.Neyse walla konuyu kapatalım.Mod'lar konuyu kapatacak :Pp

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 07:27 tarihinde, OwnerRavenLoft tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...