Moonsugar Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Arkadaşlar benim bir kaç sorum olucak, Lvl 30 bir Warlock charim var, ama şu talentler konusunda bir türlü karar veremiyorum. Sordugum çoğu kişi Destruction git diyo ama SL de çok iyi diyolar :S, Destruction a bakınca "Kardeş git önce bir +crit , + dmg item topla, epiclen, lvl 30 yeşil itemlerle don gömlek çıkma karşıma, büyüde gel" der gibi bir hali var. Bir türlü karar veremedim. - Şu SL olayı nedir, yani ne işe yarar çok övüyorlar ? SL lock 2-3 kişi alır diyen var, geberecem meraktan dorumu bu ? - Bi taraftan Siphon life - Nightfall çok iyi gibi gözüküyo :S Arkadaşlar bir yardım edin lütfen :( [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 02:35 tarihinde, Moonsugar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ben kasarken oncelikle siphonlife+nightfall a git diye oneriyorum herkeze sanada önerim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 valla bn ilk des e gitmistim 40 olana kadar maymun oluyosun pvpde 40 ta fena olmuyo 42 de coil geldiğinde bitiyo zaten ama aggro acayip alıyosun des te bu da pve de ii bisi deel simndi bnmce nightfall a git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 lvl 60dan önce dest. gitme bence shadow mastery e kadar git affliction da. gerisini dest ile demon arasında ver rahat rahat lvl kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar