gozupek Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Selam yıllardır(7) çalıştığım işyerinden yaşanan sıkıntılar sonucu ayrılmaya karar verdim.Ve bunu bir süre önce patrona böle bir halt edebilirim die bildirdim.O da bana haa öle bişey olursa söle bana dedi.Ok!!Aradan 2 hafta filan geçti baktım ben artık dayanamıyorum bu kaprislere triplere dün mail attım ben ayrılmak istiyorum ve varsa imkanınız tazminatımı da verirmisiniz die...Sabah işe geldim günaydın günaydın eeee başka bişey bekledim yokkk.Ben çıkıyorum dedi ve gitti.Bu ne demek şimdiiii???Sen konuşmaya bile değmezmisin dedi bana yoksa vakitmi kazanıyor anlamadım.Şeytan dior bas git hiçbirşey demeden ama olmuyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 abi nie basip gidiyosun bi dur tazminat isini ogren az da diil yani 7 sene calismissin orda adam nasi biri bilmiorm ama kil biriyse ugrastirir seni olmadi yuzyuze konuscaksin maille soylediklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 maili okumamıştır daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nerdeyse her işini mail ile halleden birinin maili okumamış olması zor gibi ama o da bir ihtimal tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 levye istermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Istifa ediyorsan patron sana tazminat verme durumunda degil, ki zaten is hayatinin icinde biri olduguna gore bunu sen de biliyorsundur. Ayrica patronlarin her zaman islerine gelmeyen seyleri sallama huylari da patronlukla entegre gelen bir ozelliktir, eger yirtik bir insansan bastir "tazminat isterim, 7 senelik emegim var sudur budur" diye, ama eger boyle meselelerde cekingen biri isen ya orada oturup patronun ses etmesini bekleyeceksin, ya da tazminati unutup masani toplayip gideceksin gibi gorunuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Senin yerini doldurucak mutlaka başka birileri vardır. Böyle düşünüyo olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 maillerine bakmamış olabilir, ya da takmıyor da olabilir üstte dendiği gibi. bastır, "cıngar çıkarırım" diyip cıngar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 7 sene çalışmışsın biz de öle birini işten çıkarmıştık. tazminat hakkın var. noter gelir,o sürede alacağın tazminatını belirler,iş ahibi onu öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nasıl tazminat hakkım var ben çıkmak istiyorum diorum nasıl oluyor o iş bi detaylı anlatırmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yani öle bişey varsa ben ondan gelecek cevabı hiç beklemem nasıl yapılıyorsa yaparım bişeyler:(Birçok insan sevmediği işi yapmak zorunda kalıyor sırf tazminatı boşa gitmesin dieee hakmıdır revamıdır bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ya bak gerçi şu var ya biz onu çıkartmıştık pardon. sen çıkacaksan belli bi para alacakmısın blimorum ama biz adamı para kazandırmıo die işten çıkardık,5 milyar falan mı ne de tazminat verdik 7 sene için. bi avukata falan danışsan daha ii bilirler bence onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kendin çıkarsan hiçbiryerde tazminat vermezler istemediğin sürece...Şimdi çıngar çıkarırım dersen iş hepten tersine dönermiki açıkçası çokta yırtık bi tip değilim ama hiç almamaktansa yırtınmak bu durumda daha makbule geçecek gibi...Anlamadığım taraf yaw insan bir tepki verir okuzun önde gideni:( 7 yıl dilek olay...Umarım herşey benim için hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 amin:) hakkın yoksa keyfine göre eyvallah dersin yada demezsin. sonra başka deryalara yelken açarsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar