ses Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 http://www.metacafe.com/watch/51375/hoodwinked_trailer/ Değişik bir masal uyarlaması ama çizim kalitesi olarak shrek ve Finding nemo gibi türevlerinden biraz geride kalmış.Lakin espriler akranları kadar iyi diyebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 açılmıştı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 deme yaw!! neyse sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 evet :D boşver buradan devam gitmeyi düşünüyorum espiriler gerçekten güzel.Önemli olan o Ama bana göre şu sıralar gelecek en iyi animasyon şüphesiz Ice Age 2 olacak :D Gerçi ben devam filmlerini hiç sevmem ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bugün gitme fırsatım oldu. Değişik bi animasyon ama bence daha çok çocuklara hitap ediyor. Yine de aradaki espiriler çok hoşuma gitti. Fena diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar