Zopik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 [a-zA-Z] şeklinde bir reg. ex. ifadesi neden < ve > işaretlerini kabul eder? geri çevirmesi lazım değil midir? bu ifadeye dahil olan bu tip başka işaretler/semboller var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Soruyu anlamadım valla. Bahsettiğin işaretleri nereye yazıyorsun, niye yazıyorsun? Ve hangi dilden bahsediyorsun, bütün dillerde regular expression'lar aynı mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 grep find javascript php lips perl tcl vi emacs mysql bu komutlar, uygulamalar ve diller için aynı diye biliyorum. php'de kullanıcam. kısaca sadece harfleri kabul etmek istiyorum ama dediğim gibi ekstra karakterleride kabul ediyor ve true döndürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 php de normalde kabul etmez kullanımı yanlış yapıyor olabilirsin eğer pattern kullanman şartdeğilse crtl_alpha gibi bi komut olacaktı tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ifade direk yazdığım gibi. [a-zA-Z] karıştıracak pek birşey yok sanki : ) diğer bahsi geçen fonksiyon güzelmiş. işimi oldukça görür ama reg. exp. için sorunun ne olduğunu hala merak ediyorum. said: ctype_alpha($string) [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 21:58 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 muhtemelen eregi yanlış kullanıyorsun. ^[a-z] mi? ayrıca ereg [a-z] varken niye eregi [a-zA-Z] ayrıca [:alpha:], [:lower:], [:upper:] da kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ters yazmışsın mum. ereg case sensitive eregi değil. evet başlangıç ve bitiş belirtmedim. ondan yapıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 genelde satirin tamamini cekiyor ondan olabilir. Explode la < oldugu yeri at rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar