vizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ahanda ben nasılım ama harbi sölüyorum benim bunu avatar olarak koyun bana :).[hline]fizban olamadım ama vizban oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 şaka şaka bende değilim ama çok hoş tip ya :-P.bunu bana avatar olarak koyun çok hoşuma gitti :).[hline]fizban olamadım ama vizban oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 nasil hos ya!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 www.lol.com baaldan gördüm bende kullandım mutluyum[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 salak bi site vardı savaşa destek veriyoruz falan diyen bikaç liseli veletin yatıgı o sitede bu resim vardı sanırım bu arada nasıl hoş? :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ya ben cidden anlamadım, kuşku duydum; bu alemin piçleri sırf dalga için hazırlanmış bir site mi, yoksa böyle bir mantık gerçekten var mı? aslında çok saçma bir soru var olduğunu biliyorum ama, en azından savaş konusunda dalga geçiyorlarmış gibi geliyor bana???[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: Disappear, 27 Şubat 2003 01:49 tarihinde demiş ki: zaten resmin ozelliklerine bakarsan oradan geliyor ... http://www.aleminpichleri.8m.com/... diye gidiyo[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] verdigin sitede sinirlerim alt ust oldu[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 general galiba hiç nişantaşı ışık lisesi ya da doğuş lisesi gibi yerleri görmedin, aslında her okulda var öyleleri, ama özellikle saydığım iki okulda sürüyle var. Ve ne yazıkki böyle bir zihniyet var, Amerikan özentisi gençlik. Ve sorun gençliğimiz her yaş grubunda biraz daha oraya kayıyor. İnsan bebeklik arkadaşının o tabakaya karıştığını izleyince bunu daha iyi anlıyor.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lol dalga geçmişsiniz ama o çocuğun aranızdan en az birinden daha yakışıklı olduğundan eminim gören de best model of the worldden çıkmışsınız sanır ;) [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Şubat 2003 06:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: BlackRose, 27 Şubat 2003 06:06 tarihinde demiş ki: lol dalga geçmişsiniz ama o çocuğun aranızdan en az birinden daha yakışıklı olduğundan eminim gören de best model of the worldden çıkmışsınız sanır ;) [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Şubat 2003 06:07 tarihinde değiştirilmiştir] bende deil abi hatırlarsın aynada yansıyanımı[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: Nukem_Verite, 27 Şubat 2003 07:45 tarihinde demiş ki: Abi bişey sölücem yozlaşmış toplumu kurtarma vs. olaylarına hiç girmesenizde direk elle tutulur bi iş yapsanız. Hayır karın doyurmuyo.. nası yani lan ? elle işle tutulur iş derken ? sen yap örnek alalım biz seni :) göster amcana işini[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 cici tombalak!!![hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 a doru şimdi hatırladım baal senin aynada yansıyanını =) benim her bir yerde yansıyanım ortada ama ;) ayı yavrusu gibi olduğumu inkar edemem ama onun da bir tarafında bir şirinlik yok mu zaten :p baal şu senin foruma koyduğun bir "ahan da ben" resmin vardı onu bulsana sen asıl =) [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Şubat 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 heh hatirladim o resmi valla unutamamisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bu adamlar piç değil piçlik ayrı bişeydir.bunlar tikky grubuna giriyorki erkeklerine labunya da deniyor.giysileri ile imaj yapmaya çalışıp genel olarak içleri boş oluyor piç ise hiçbişeyi takmaz.ne giyim ne kuşam .her türlü pis şakayı gözünü kırpmadan yapabilen.hafif pratik zekalı çabuk ortamdan sıvışabilen insanlardır.tikkyler kadar sinir etmez hoş vakit bile geçirilebilir. bunlar tabi kendi fikirlerim [hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 27 Şubat 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 sana göremi tanımlayayım? kendime göre tanımlayabilirim ama haklısın genelleme yaparak söylemem hata olmuş olabilir[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 o sitede en aşaı kadar inebildiyseniz şöle bişii yazıyo....... Bu site eglence amacli dizayn edilmistir. Bu sitede yazanlari dikkate alanlari biz dikkate almiorus!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ben daha yakışıklıyım hatta 5 basarım bu adama[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 benim lise fotograflarım bundan cok daha kotudu ve ben bole gorsem fotogafımı fotoyu buraya boyle eglence amclı koyan arkadasın aile sule ve yedi ceddine selamlarımı iletir onla yetinmez saygılaımıda sunardım.[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Dalga geçtiğiniz fotoğraf bana ait ÜHÜhÜHÜH yazışı ... :D[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 en yakısıklı benim patlayın.. :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 o kadar çirkinmiymişim ya? Bence baya da güzel çıkmışım ama.. Siz kendinize bakın hem.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: Mortis, 27 Şubat 2003 22:35 tarihinde demiş ki: Dalga geçtiğiniz fotoğraf bana ait ÜHÜhÜHÜH yazışı ... :D[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! kimseye selam ve saygı yok mesajda deme:P[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Bu kendilerini piç diye adlandıran kişiler bizim okulda. Hatta 2 tanesi geçen sene bizim sınıftaydı.Kal'dayım bu arada. Gereksiz işler adamı bunlar.Balta diyoduk bunlara.[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ya bişiii soracam bu sitedekilerin hepsi kal da okuyo veya kaldan mı mezun (orası neresiyse) :? :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar