Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahan ben :-P

vizban

Öne çıkan mesajlar

ya ben cidden anlamadım, kuşku duydum;
bu alemin piçleri sırf dalga için hazırlanmış bir site mi, yoksa böyle bir mantık gerçekten var mı?
aslında çok saçma bir soru var olduğunu biliyorum ama, en azından savaş konusunda dalga geçiyorlarmış gibi geliyor bana???[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Sosyal ağlarda paylaş

general galiba hiç nişantaşı ışık lisesi ya da doğuş lisesi gibi yerleri görmedin, aslında her okulda var öyleleri, ama özellikle saydığım iki okulda sürüyle var. Ve ne yazıkki böyle bir zihniyet var, Amerikan özentisi gençlik. Ve sorun gençliğimiz her yaş grubunda biraz daha oraya kayıyor.

İnsan bebeklik arkadaşının o tabakaya karıştığını izleyince bunu daha iyi anlıyor.[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 27 Şubat 2003 06:06 tarihinde demiş ki:
lol dalga geçmişsiniz ama o çocuğun aranızdan en az birinden daha yakışıklı olduğundan eminim

gören de best model of the worldden çıkmışsınız sanır ;)

[Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Şubat 2003 06:07 tarihinde değiştirilmiştir]

bende deil abi
hatırlarsın aynada yansıyanımı[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 27 Şubat 2003 07:45 tarihinde demiş ki:
Abi bişey sölücem yozlaşmış toplumu kurtarma vs. olaylarına hiç girmesenizde direk elle tutulur bi iş yapsanız.
Hayır karın doyurmuyo..

nası yani lan ?
elle işle tutulur iş derken ?
sen yap örnek alalım biz seni :)
göster amcana işini[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
Sosyal ağlarda paylaş

a doru şimdi hatırladım baal senin aynada yansıyanını =)

benim her bir yerde yansıyanım ortada ama ;) ayı yavrusu gibi olduğumu inkar edemem ama onun da bir tarafında bir şirinlik yok mu zaten :p

baal şu senin foruma koyduğun bir "ahan da ben" resmin vardı onu bulsana sen asıl =)

[Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Şubat 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamlar piç değil piçlik ayrı bişeydir.bunlar tikky grubuna giriyorki erkeklerine labunya da deniyor.giysileri ile imaj yapmaya çalışıp genel olarak içleri boş oluyor

piç ise hiçbişeyi takmaz.ne giyim ne kuşam .her türlü pis şakayı gözünü kırpmadan yapabilen.hafif pratik zekalı çabuk ortamdan sıvışabilen insanlardır.tikkyler kadar sinir etmez hoş vakit bile geçirilebilir.

bunlar tabi kendi fikirlerim
[hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle

[Bu mesaj Craven tarafından 27 Şubat 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kendilerini piç diye adlandıran kişiler bizim okulda.
Hatta 2 tanesi geçen sene bizim sınıftaydı.Kal'dayım bu arada.

Gereksiz işler adamı bunlar.Balta diyoduk bunlara.[hline]These days - the stars seem out of reach
But these days - there ain't a ladder on the streets
These days - are fast, nothing lasts in this graceless age
Even innocence has caught the midnight train
And there ain't anybody left but but us these days
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...