Remus Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Elime biraz para gecti ve MSI MegaBook M635 tipindeki notebooku almak istiyorum fakat alma nedenim wow oynamak olucak (yani 1incil nedenim :)) sizce aliyimmi rahat edermiyim. http://www.mavibilgisayar.com/katalog/ buda link su anda en sol ustte (haha minibusun yanindaki apartman hesabi yaptim birazda olsun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sadece wow icinse alma . isime gucume bakayim arada wow da oynayabileyim derdindeysen al . yoksa wow tabii ki masaustunde daha guzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 wow için notebook olmaz en iyisi güzel bi masaüstü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 oyun için notebook alacağına git lcd + güzel config bi makine al aynı paraya.. Yine de alacam dersen 128 mb ekran kartı ve 1 gb ram şart.. Hdd rpm yüksek olsun 4200 kakalıolar dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yok nasil anlatsamki durumu bu arlar baya seyahat etmem gerekicekde yanimda mas ustunu tasiyamiyicasm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bende evde pek kalamadığım için laptop almak istiyordum ama yazın evden pek çıkmayı düşünmediğim için masaüstü bilgisayarımı yenilemeye karar verdim (hem evdeki diğer kullananlardan da kurtulmak için ehi). eğer geçici bir süre için istiyosan alma derim ama alıcaksan da 1ghz ram olsun en az ve çakma ekran kartı olmasın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 o msi'ın yanındaki datron'un upgradelisi benim şu anda kullandığım makina. 1gb ram ile paylaşımlı ekran kartı olmasına rağmen gayet sorunsuz oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bende hp nx8220 var türkiyedekilerden farklı sanırsam 512 deil 1gb ram'i var-2.13 centrino bi ddr2 ram 2mb hede bellek falan war..wow'da oynuo-dungeons and dragons'da oynuo (daa çok konfigrasyon istio wowdan die yazdım) ben de seyahat falan edecem die almıştım bunu..ama seneye 8gb ram'i olan canavar bi laptop çıkmış onu alacam o ayrı :D [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 20:12 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 iPowerbook ler 8gb ram desteklior.. G5 işlemcili hemi de.. ama $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar