Ceti Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 42,5 :))))))) bu arada cok özluyorum charlarimi gercekten. gecen gun warrior un biri scout la kapisiyordu. elim varmadi scout a attack etmeye (ki eski arkadasimdi yani scout :) ) warrior yardim etsene *** cocugu diyince direk etmek zorunda kaldim :P ps: tabiki oyle birsey demedi sadece.. ermm help? demisti :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl30 Savage (FotM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 evet thalion dediin aynen basima geldi ve elde kaldi 0 ;) sizin ole acc niz gittimi hic ? weya pgnize felan bi zarar geldimi tam anlayamadim[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Yok ben MP set için para kasıyodum adamın teki girip çalıyodu sonunda ziterim dedim sildim charların hepsini kapattım acc'ı :) Alistar'ın 50 Champion 50 Ranger'ı gitti O da karşılığında 50 Thane 50 Hunter sildi Zet'in fln gitti bi dolu şey geçti elimizden yaz ya biz sildik ya onlar sildi takıldık öyle ..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 senin pg ni hatirlamiorumda hani sildim birakitm oyunu felan demistin onu bu olaydan sonrami tekrar yapmistin? hani bana moralman yani :-p eheh ;)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bu olaylardan sonra sildim bıraktım.. 5 ay kadar oldu daha oynamadım bir daha da..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 44 geliyorum bomba gibi :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl30 Savage (FotM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ehehe savage sin demi ? tadini cikar nerf aci gelcek üzerine ;) bu arada ne race sin?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kobold :) nerf gelse kac yazar nerf gelene kadar bu charla rr10 olmayan adam adam degildir :))[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl30 Savage (FotM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: Mina, 01 September 2003 17:38 tarihinde demiş ki: Afferim size .... yani ne bulucagınızı ümid ediyorsunuz ki midde... anlamadım yahuu... Charlara yazık olmus...Kolya gelsin size lvl kasmak....Artık 24 oldugunuzda haber verinde bir tane 20 yaratiyim kapısırız .. ueheuh[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Albionda ne buLacakLar daha 1 reLic aLdInIz onuda gecenIn 5inde kimse oyunda degiLken.ohooooo hib oLacagIma Mid oLurdum eger aLb oLsaydIm.emainden iLeri gidemessiniz ki siz:) (Icedguardian) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 kolaymi bi lvl 50 scout bide inf yapmak walla yapilmasi en cok power gerektiren :-p pg leri yapip sildin helal olsun ehhe :) umarim pisman olmazsin ilerde [hline][hline]hersey bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar