Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Realm Degisikligi :)

Teba

Öne çıkan mesajlar

42,5 :)))))))
bu arada cok özluyorum charlarimi gercekten. gecen gun warrior un biri scout la kapisiyordu. elim varmadi scout a attack etmeye (ki eski arkadasimdi yani scout :) )
warrior yardim etsene *** cocugu diyince direk etmek zorunda kaldim :P
ps: tabiki oyle birsey demedi sadece.. ermm help? demisti :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)

Excuse Me lvl30 Savage (FotM)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben MP set için para kasıyodum adamın teki girip çalıyodu sonunda ziterim dedim sildim charların hepsini kapattım acc'ı :)

Alistar'ın 50 Champion 50 Ranger'ı gitti
O da karşılığında 50 Thane 50 Hunter sildi
Zet'in fln gitti bi dolu şey geçti elimizden yaz ya biz sildik ya onlar sildi takıldık öyle ..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Sosyal ağlarda paylaş

kobold :)
nerf gelse kac yazar nerf gelene kadar bu charla rr10 olmayan adam adam degildir :))[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)

Excuse Me lvl30 Savage (FotM)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mina, 01 September 2003 17:38 tarihinde demiş ki:
Afferim size .... yani ne bulucagınızı ümid ediyorsunuz ki midde... anlamadım yahuu... Charlara yazık olmus...Kolya gelsin size lvl kasmak....Artık 24 oldugunuzda haber verinde bir tane 20 yaratiyim kapısırız .. ueheuh[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....

Albionda ne buLacakLar daha 1 reLic aLdInIz onuda gecenIn 5inde kimse oyunda degiLken.ohooooo hib oLacagIma Mid oLurdum eger aLb oLsaydIm.emainden iLeri gidemessiniz ki siz:)

(Icedguardian)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...